Näin Palkkaus.fi toimii tilitoimistossa

Palkanlaskenta Uncategorized @fi

Palkkaus.fi on uuden sukupolven palkkaohjelma tilitoimistoille. Yhdistämme palkanlaskennan osapuolet saumattomasti ja käyttäjäystävällisesti.


Yhdistää palkanlaskennan osapuolet

Palkkaus.fi on uuden sukupolven palkanlaskentaohjelma, joka yhdistää eri osapuolet saumattomasti. Jokaiselle on oma juuri hänen tarpeisiinsa soveltuva käyttöliittymä:

  • Tilitoimistolle monipuolinen ohjelma, jolla voi hallita asiakkaiden tietoja ja heidän palkkaprosessiaan. Palkkatiedot ja asiakasviestintä on kätevästi yhdessä paikassa.
  • Asiakasyritykselle oma palkkaportaali, jolla viestintä, aineiston lähetys ja yrittäjäpalkat voi hoitaa näppärästi 24/7.
  • Työntekijälle on oma mobiili käyttöliittymä, josta löytyvät palkkalaskelmat sekä omien tietojen päivittäminen. Verokorttitieto on helppo päivittää itse ja se näkyy heti työnantajalle.
Palkanlaskentaohjelma_vanha-vs-uusi

Minimoimme palkkatietojen käsittelyyn ja palkanlaskentaan tarvittavan ajan kaikilta osapuolilta. Palkanlaskenta on tehokasta ja asiakas on tyytyväinen.

Tiedot syötetään aina sähköisesti – ja vain kerran. Ne ovat kaikkien osapuolten käytettävissä helposti ja oikealla tavalla. 

Tilitoimistolle tehokas käyttöliittymä

Palkkaus.fi:ssä tilitoimistolle on yksi käyttöliittymä, jolla kaikkien asiakkaiden palkanmaksut, aineistonlähetys, itsepalvelupalkat, raportit, tulorekisterikorjaukset ja viestintä hoituvat sujuvasti. 

Palkanlaskijat näkevät kaikkien asiakkaidensa palkat yhdestä näkymästä ja voivat vaivattomasti tarkistaa ja korjata niitä.

Tilitoimisto_maksut_Jan2021
Palkkatiimin on helppo valvoa asiakkaiden palkkoja ja maksuliikennettä.
Tilitoimisto_palkan-tarkistus_Jan2021
Palkkalaskelman voi avata kokonaisuudessaan: tarkistaminen ja korjaaminen on nopeaa.

Palkanlaskijan ei tarvitse vaihdella eri ohjelmien välillä, eikä manuaalisesti kopioida tietoja eri kanavista ja ohjelmista.

Käsittele asiakkaiden maksuliikenne samasta näkymästä

Maksuaineistot saat palkoista kätevästi ja ne voi hoitaa itse tai laittaa asiakkaalle maksettaviksi. Asiakkailla voi olla eri kirjanpitojärjestelmät, mutta palkanlaskijalle kaikki toimii samalla tavalla. Maksetuista palkoista kirjanpitoaineiston voi ottaa asiakaskohtaisesti haluamassaan muodossa eri kirjanpitojärjestelmiin tai yleisessä CSV/Excel-muodossa.

Tilitoimisto-maksuliikenne_Jan2021
Asiakkaiden maksuliikenteen seuraaminen ja hoitaminen on helppoa.

Viestintä asiakkaan kanssa tietoturvallisesti ja kätevästi

Viestintä asiakkaiden kanssa sujuu myös helposti. Asiakas käyttää viestejä palkkaportaalista. Viestiketjut löytyvät aikajärjestyksessä tai asiakkaiden mukaan. Tietosuoja (GDPR) ja tietoturva on aina kunnossa. 

Asiakkaat voivat lähettää tilitoimistolle myös liitteitä ja voit itse lähettää asiakkaille palkkalaskelmien luonnoksia tai laittaa tiedoksi jo maksettuja laskelmia.

Tilitoimisto_viestit_Jan2021
Viestintä asiakkaiden kanssa on kätevää ja tietosuoja sekä tietoturva on kunnossa.

Viestihistoria jää aina talteen, eikä viestejä tai liitteitä tarvitse etsiä jälki käteen sähköposteista.

Palkkaportaali: asiakas on tyytyväinen

Tilitoimisto voi ottaa käyttöön palkkaportaalin, johon voi kirjautua tilitoimiston sivuilta. Asiakkaalle voidaan tarjota eri tasoista palvelua, asiakkaan tarpeiden mukaisesti:

  • Perinteinen viestintä ja liitteet: Jos asiakas haluaa vain lähettää palkkatietoa viesteillä ja liitteinä, se onnistuu suoraan portaalista. Tietosuoja ja tietoturva on aina kunnossa.
  • Aineiston lähetys: Asiakas voi itse lisätä helpolla wizardilla työntekijät portaalissa. Työntekijöiden palkka-aineiston voi lähettää tilitoimistolle tarkistettavaksi. Tilitoimistolle palvelu muodostaa valmiit palkkalaskelmat, jotka on nopea tarkistaa.
Auranmaa_tyopayta_palkkaportaali
Yrityksen palkkaportaali. Esimerkki Auranmaan Tilitiimi.

Yrittäjäpalkat: Yksinkertaisia palkkoja yritykset voivat maksaa itse portaalissa. Tilitoimisto saa näistä valmiit kirjanpitoviennit. Palkkaus.fi:n asiakaspalvelu auttaa asiakkaita portaalissa tehtyjen palkkojen kanssa.

Palkkaportaali on aina muokattu tilitoimiston oman visuaalisen ilmeen ja brändin mukaiseksi. Lue lisää palkkaportaalista tältä sivulta.

Työntekijöiden verokortit automaattisesti

Palkkaus.fi käyttää uutta Verohallinnon verokorttitiedon automaattisen noutamisen mahdollistavaa rajapintaa. Kun yritykselle lisätään uusi työntekijä, hänen voimassa olevaa ennakonpidätysprosenttiaan ehdotetaan automaattisesti. Työntekijän lisääminen käy todella nopeasti ja vaivattomasti!

Yritys-verokortti-ehdotus-automaattiseti-Jan2021
Työntekijän voimassa olevaa veroprosenttia ehdotetaan automaattisesti.

Asiakkaiden siirtäminen vanhasta ohjelmasta onnistuu helposti

Vanhassa järjestelmässä olevat yritysasiakkaasi voidaan siirtä kerralla Palkkaus.fi:hin. Vanhat työntekijät voidaan myös siirtää asiakasyrityksille massana. Palkkaus.fi:n käyttöönoton ohje löytyy täältä.

Tulorekisteri haltuun vaivattomasti

Palkkaus.fi lähettää tulorekisteri-ilmoitukset (myös erillisilmoitukset) automaattisesti 5 päivän sisällä. Tilitoimiston ei tarvitse tehdä erikseen mitään, vaan tulorekisteri-ilmoitukset hoituvat palkanmaksujen mukaan lain vaatimalla aikataululla.

Tulorekisteri-tilitoimisto-palkkailmoitukset_Jan2021
Tilitoimisto voi vaivattomasti seurata asiakkaiden ilmoitusten kulkua tulorekisteriin.

Jos ilmoituksia halutaan muuttaa, aikaisempia perua tai lähettää korvaavia ilmoituksia, se onnistuu suoraan tilitoimiston käyttöliittymästä.

Työntekijän mobiili käyttöliittymä

Kun työntekijälle maksetaan palkkaa tai palkkioita, hänen sähköpostiinsa lähtee tieto, että palkka on maksettu. Työntekijä voi itse noutaa palkkalaskelmat ja arkisto on käytössä 10 vuotta palkanmaksusta.

Palkkaus.fi-Mobile-phone-front_tyontekijan-UI-Oct2020
Työntekijät voivat itse noutaa palkkalaskelmat ja päivittää tietojaan mobiilisti.

Työntekijälle on mobiili käyttöliittymä, josta löytyvät palkkalaskelmat. Omia tietojaan ja verokortin tietoa voi myös päivittää. Tiedot näkyvät heti työnantajalla seuraavaa palkanmaksua varten ja ne voi hyväksyä käyttöön.

Keväällä 2021 tuomme työntekijöille iOS- ja Android-sovellukset, joilla voi myös syöttää tehtyjä työtunteja suoraan palkanmaksua varten.

Pyydä esittely toimistollesi

Soita tilitoimistomyynnistä vastaavalle Kati Matinaholle: 050 306 0279. Voi myös jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Lue lisää

Palkkaus.fi tilitoimistolle: tätä tarjoamme

Uuden sukupolven palkkaohjelma: mitä se tarkoittaa?

Kati Matinaho: palkanlaskijan tie vei kehittämään Palkkaus.fi:tä

Palkkaus.fi kehittää tekoälyä ja robotiikkaa taloushallintoon.

Palkkaportaali tilitoimiston asiakkaille