Var är vårt mål?

Vi utvecklar nästa generations lönesystem. Lönehantering ska vara enkel och effektiv för alla. Ingen ska spendera sin tid med krångliga användargränssnitt och ineffektiva processer!

Under 2014 lanserade vi Palkakus.fi som kunde användas för att betala ut löner med bara en onlinebetalning. Tjänsten växte och vi lanserade tjänsten för små och medelstora företag under våren 2016. Vi utvecklade även en plattform för lönebetalningstjänster.

Palkkaus.fi bygger enbart på öppna applikationsgränssnitt (API) med modern SW-teknik. Det är en framtidssäker plattform; vår mjukvara anpassar sig till nya krav och integrationer utan stora investeringar.

Palkkaus.fi används av över 15 000 små och medelstora företag. Dussintals redovisningsföretag använder Palkkaus.fi som sin löneprogramvara. Vår plattform och API:er tillhandahåller löneteknologi och tjänster för en uppsjö av programvara och tjänster för ekonomihantering från tredje part, såsom Accountor Group, Talenom och Holvi. Öppna API:er gör det enkelt att integrera lönetjänster i valfri programvara eller internettjänst.

Löner – ingen byråkrati!

Jukka Kiiskinen kuva Palkkaus.fi
Jukka Kiiskinen / Vd
Olli Perttilä kuva Palkkaus.fi
Olli Perttilä / CTO
Janne Isosävi kuva Palkkaus.fi
Janne Isosävi / CMO
Sanna Pohjola kuva Palkkaus.fi
Sanna Pohjola
Valtteri Konttinen kuva Palkkaus.fi
Valtteri Konttinen
Kuva_nainen
Soheila
JP
Janne-Pekka Niemi
Matti Järventausta kuva Palkkaus.fi
Matti Järventausta
Jarkko Lähderanta kuva Palkkaus.fi
Jarkko Lähderanta
Ville Himanen
Ville Himanen
Kuva_nainen
Marjo Linnakangas