Talenomin TiliJaska käyttää Palkkaus.fi-palkanlaskentaa

Uncategorized @fi

Talenom julkaisi TiliJaska-yrittäjäpalvelun. Yrittäjälle tarjotaan koko sähköinen taloushallinto yhdessä paketissa. Palkkaus.fi:n palkkapalvelu on integroitu osaksi TiliJaskan palvelua.

TiliJaska sopii mikro- ja pien yrityksille

TiliJaska on uusi yrittäjän palvelukonsepti, jonka peruspaketin voi ottaa käyttöön ilmaiseksi. Palvelussa on kuukausimaksullisia paketteja ei kokoisen yrityksen tarpeisiin. Palvelupaketteihin sisältyvien toimintojen määrä lisääntyy kk-maksun mukaan. Kun yrittäjän bisnes kasvaa, hän voi siirtyä laajemman paketin käyttäjäksi, tai tarvittaessa palata pienempään pakettiin.

TiliJaska-palvelupaketit-Talenom
TiliJaska: yrityksen palvelupaketit.

Talenomilla on tarjolla myös kevytyrittäjäpalvelu niille, joilla ei vielä ole tarvetta omalle yritykselle. Kevytyrittäjäpalvelusta voi helposti siirtyä yrityspalveluun.

Palkkaus.fi:n palkanlaskenta integroitu TiliJaskaan

Palkkaus.fi:n tuottama palkanlaskenta- ja maksupalvelu on mukana kaikissa paketeissa.

”Talenom TiliJaska tarjoaa Suomen parhaan palvelun yrittäjälle. Halusimme modernin ja ketterän kumppanin tuottamaan palkanlaskennan. Palkkaus.fi:n palkat oli helppo integroida osaksi omaa käyttökokemustamme.”, sanoo Talenomin viestintä- ja markkinointijohtaja Miikka Hätälä.

TiliJaska-UI_kuva-1_small
Palkanmaksu on integroitu TiliJaskan käyttöliittymään.

Palkkaus.fi tarjoaa helppokäyttöisen palkkalaskurin, jolla palkat voi nopeasti laskea. Myös lisät ja muut korvaukset on helppo lisätä palkkalaskelmiin oikein (esim. kilometrikorvaukset ja lomapalkat). Sivukulut palvelu laskee automaattisesti, jolloin TyEL- ja TVR-maksut ja ennakonpidätys sisältäen työnantajan sava-maksun tulevat kerralla kuntoon.

TiliJaska-UI_kuva-2_small
Palkka ja siihen liittyvät kulut on helppo hoitaa kerralla.
  • Helppokäyttöinen palvelu opastaa palkanmaksun jokaisessa vaiheessa. Yrittäjän palkat todella helppo maksaa.
  • Palkat, ennakonpidätykset ja kulut voi maksaa yhdellä maksulla.
  • Puhelinedut, autoedut, km-korvaukset ja kulut voi merkitä mukaan.
  • Tulorekisteri-ilmoitukset tehdään automaattisesti.
  • Voit maksaa useita palkkoja yhdellä kertaa käyttäen palkkalistoja.
  • Työntekijä voi noutaa palkkalaskelmat itse mobiilisiti.

Palkanmaksun hinnoittelu on samanlainen jokaisessa paketissa. Palvelumaksu 9 euroa (ALV0) tulee vain maksettujen palkkojen mukaan, eikä siitä tule mitään kiinteitä kustannuksia. Yrittäjä maksaa vain käytöstä.

Palkkaus.fi sopii hyvin myös satunnaiseen palkanmaksuun, esimerkiksi kausityöntekijöiden tai tuuraajien kohdalla. Yrittäjän omat palkat on nopea ja edullinen hoitaa, palvelu on käytössä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Työntekijän palvelu TiliJaskan käyttäjille

Työntekijälle lähtee palkanmaksusta tieto sähköpostilla ja hän voi itse noutaa palkkalaskelmat kirjautumalla Palkkaus.fi:n työntekijän palveluun puhelimellaan tai tietokoneella. Ensimmäisellä kerralla työntekijän tekee työntekijätilin palveluun ja hänet tunnistetaan verkkopankkitunnuksilla.  

Palkkaus.fi-Mobile-phone-front_tyontekijan-UI-Oct2020
Työntekijä voi noutaa palkkalaskemat itse ja päivittää tietojaan helposti.

Palkkalaskelmat säilyvät arkistossa 10 vuotta palkanmaksusta, joten työntekijä voi hakea kätevästi myös vanhoja laskelmiaan. Kun verokorttitieto, pankkitilin numero tai yhteystiedot muuttuvat, työntekijä voi päivittää ne omatoimisesti. Päivitetyt tiedot näkyvät työnantajalle automaattisesti seuraavaa palkka laskettessa.

Kirjanpito automaattisesti

Kaikista TiliJaskan kautta tehdyistä palkanmaksuista luodaan automaattisesti kirjanpitoraportti Tilijaskan kirjanpitoon. Kirjanpito onnistuu todella helposti, eikä tilikarttaa ja tiliöintien yksityiskohtia tarvitse itse miettiä.

Käy tekemässä beta-käyttäjän tili ja pääset käyttämään TiliJaskaa!

Lue lisää

TiliJaskan verkkosivu: ota palvelu käyttöön

Mikä on uuden sukupolven palkanlaskentaohjelma?

Miikka Hätälä kertoo, mitä Talenomin TiliJaska yrittäjälle tarkoittaa (YouTube-video)

Palkkaus.fi: työntekijän palvelu, näin se toimii