Isännöinnin ohjelmisto Hausvise Palkkaus.fi:n kumppaniksi

Partners Uncategorized @fi

Isännöintitoimistot hoitavat paljon hallituspalkkioita. Tähän on nyt tehokas ratkaisu osana kokonaisvaltaista isännöinnin palvelua, kun Hausvise integroi Palkkaus.fi-palkanmaksun ohjelmistoonsa.


Hausvise on kokonaisvaltainen työkalu isännöitsijälle

Hausvise on Festum Softwaren helppokäyttöinen isännöintijärjestelmä, joka nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin arkea. Ohjelmisto yhdistää taloyhtiön toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja nykyaikaiset asukaspalvelut yhteen pakettiin.

”Halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden myös palkkioiden ja palkkojen laskentaan Hausvisessa. Siihen Palkkaus.fi oli joustava ja kustannustehokas kumppani, jonka palvelu sopii hyvin Hausvisen käyttäjille”, kertoo Festum Softwaren toimitusjohtaja Minna Halonen.

Hausvise_kuva blogiin_Palkkaus.fi

Hausvisessa kaikki dokumentit, raportit ja taloustiedot ovat aina saatavilla yhdessä paikassa. Hausvisen henkilökohtaiset asukassivut tarjoavat taloyhtiön asukkaille helppokäyttöisen kanavan omaan asumiseen ja taloyhtiöön liittyvien asioiden hoitamiseen. Reaaliaikainen palvelu on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta myös mobiilisti.

Isännöitsijälle todella helppoa

Palkanmaksu löytyy suoraan taloyhtiön alta Hausvisen käyttöliittymässä. Kätevällä palkkalaskurilla teet hallituksen jäsenistä palkkalistan tai maksat yksittäisiä palkkoja.

hausvise_kayttoliittyma-Palkkaus-768x633

Palkoista muodostuu aina yksi kokonaissumma sisältäen nettopalkat, ennakonpidätykset ja työnantajasuoritukset sekä mahdolliset TyEL-maksut. Maksut hyväksytään Hausvisen maksuista ja Palkkaus.fi hoitaa loput!

Palkanmaksu käyttöönotto Hausvisessa

Jos isännöintitoimisto on jo Hausvisen käyttäjä, käyttöönotto on yksinkertaista. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluun ja saat palkanmaksun käyttöösi: Festumin asiakastuki +358 (0)207 909 702 tai support(at)festum.fi.

Hinnoittelu on käytön mukaan, ei kuukausimaksuja tai kiinteitä kuluja. Palvelumaksu on palkanmaksukohtainen, vain 4–10 euroa (ALV0), ja se maksetaan palkanmaksutapahtuman yhteydessä osana palkanmaksun kokonaisuutta.

hausvise-rgb-pysty-slogan_300pix-height

Lue lisää

Miten palkkioiden ja palkkojen maksaminen Hausvisessa onnistuu?

Palkanmaksun integraatio Hausvise-ohjelmistossa

Palkkaus.fi-palvelu tilitoimistoille