Taimer ja Palkkaus.fi yhteistyöhön

Entrepreneurs Partners Uncategorized @fi

Taimer ja Palkkaus.fi aloittavat yhteistyön. Elokuusta lähtien Taimerin toiminnanohjauksen käyttäjät voivat helposti maksaa yritysten palkat suoraan Taimerissa.


Yritys säästää aikaa ja vaivaa, kun kaikki palkanmaksuun liittyvä hoituu digitaalisesti yhdestä paikasta!

Taimer digitalisoi yrityksen liiketoiminnan

Taimer on liiketoiminnan ohjausjärjestelmä, joka korvaa jopa kahdeksan sovellusta keventäen ja vähentäen yrittäjien työtaakkaa. Se toimii saumattomasti niin Nordean palveluiden kuin yhteistyökumppanien sovellusten ja muiden integraatioiden kanssa.

“On ilo olla Palkkaus.fi:n yhteistyökumppanina ja tuomassa helppo palkanmaksu suoraan yrittäjälle Taimerin palvelun sisältä. Palkkaus.fi ja Taimer toimivat saumattomasti yhtenä kokonaisuutena. Yhteistyö luo uusia ulottuvuuksia Taimeriin sekä syventää yrittäjien toimintaa säästäen aikaa ja rahaa, kun manuaalinen toiminta saadaan digitalisoimisen myötä automatisoitua”, Tero Alanen, osakas / Taimer

Taimer säästää yrittäjän, mutta myös tilitoimistojen aikaa. Digitalisaatio ja toimintojen automatisointi mahdollistavat tiedon lähettämisen kirjanpitoon vaivattomasti. Kirjanpitäjä saa kirjanpitoon tarvitsemansa tiedon helposti palvelusta.

Taimerin ja Palkkaus.fi-palvelun yhteistyön myötä yritykset voivat luopua vanhanaikaisesta paperinpyörityksestä ja siirtyä digiaikaan. Yrittäjä saa lisätunteja liiketoiminnan kehittämiseen. Taimerin ja Palkkaus.fi-palvelut on myös integroitu Nordean palveluihin. Yhteistyö Nordean kanssa mahdollistaa myös reaaliaikaisen Siirto-maksujärjestelmän käytön.

Taimer

Siirto-mobiilisovellus automatisoi Taimerin avulla palkanmaksun sekä kululaskujen maksatuksen. Voit maksaa ja vastaanottaa maksuja reaaliaikaisesti muiden käyttäjien välillä pankeista riippumatta. Sovelluksen käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa.

Palkanmaksu hoituu yhdestä paikasta ilman vaivaa

Palkkaus.fi tarjoaa yritykselle nopean ja helpon tavan hoitaa palkanmaksut. Palkat on helppo laskea Palkkaus.fi:n palkkalaskurilla: sivukulut tulevat automaattisesti ja erilaiset lisät saat laskelmiin kerralla oikein (mm. kilometrikorvaukset). Enää ei ole tarvetta erikseen viestitellä ja selvittää palkan rivien yksityiskohtia kirjanpitäjän kanssa.

Palkan sivukuluineen voi maksaa yhdellä maksulla. Kirjanpitoon tulee selkeä ja määrämuotoinen raportti, jolloin kirjanpito on aina ajan tasalla. Myös tarvittavat työnantajan vakuutukset saa suoraan palvelusta (Varma ja If). Yrittäjä säästää aikaa ja vaivaa!

“Me haluamme helpottaa yrittäjän arkea. Palkanmaksun ja työntekijöiden tietojen hallinnan pitää olla nopeaa ja helppoa. Tilityksistä ja ilmoituksista viranomaisille ei myöskään saa tulla lisätyötä. Yrittäjän pitää voida keskittyä byrokratian sijaan oikeaan työhön!”, toimitusjohtaja Jukka Kiiskinen / Palkkaus.fi.

Taimer ja Palkkaus.fi Hyödyt yrityksille

Palvelu aukeaa elokuussa ja yritys voi ottaa sen käyttöön Taimerin työpöydältä. Jos sinulla on kysyttävää palvelusta, niin olemme sinuun yhteydessä. Katsotaan yhdessä, miten voisimme helpottaa juuri sinun yrityksesi palkkahallintoa!

Kaikki yrityksen palkanmaksuun liittyvä yhdestä paikasta:

  1. Helppokäyttöinen palkkalaskuri, palkan rivit kerralla oikein
  2. Kaikki hoituu yhdellä maksulla
  3. Selkeä raportti: kirjanpito aina ajan tasalla

Yrittäjä säästää aikaa ja vaivaa!


LUE LISÄÄ:

Palkkaus.fi – yrityksen palkanmaksupalvelu

Taimer – toiminnanohjaus

Kokeile palkkalaskuria: arvioi palkkaa ja sivukuluja

Developer-sivusto: Palkanmaksun alusta ja rajapinnat verkkopalveluille