Alvin tarjoaa toiminimiyrittäjille palkanmaksun

Entrepreneurs Partners Salary payment Uncategorized @fi

Alvin-verkkopalvelu tarjoaa toiminimiyrittäjälle helpon ja edullisen kirjanpidon ja sen asiakkaat voivat nyt käyttää Palkkaus.fi:tä. Palkanmaksun voi hoitaa yhdellä maksulla ja kirjanpitoon saa valmiin raportin.


Alvin tarjoaa toiminimiyrittälle helpon taloushallinnon: kuitit ja kirjanpito hoituu helposti. Nyt tarjotaan myös palkanmaksu.

Palkkaus-fi_Alvin_kuva_palkkaus

”Palkkaus.fi-palvelu sopii asiakkaillemme, jotka haluavat nopeakäyttöisen palkanmaksupalvelun. Palkan voi maksaa kätevästi yhdellä maksulla ja kirjanpitoon tulee selkeä raportti. Yrittäjä voi keskittyä liiketoimintaan!”, Sami Viitanen, myyntijohtaja / Alvin.

Asiakasyritykset voivat ottaa palkanmaksun käyttöönsä tekemällä tilin yritykselleen Palkkaus.fi-palveluun. Kun maksaa yrityksen palkkoja, saa palkanmaksuista selkeät raportit Alvinin kirjanpitoa varten.

Vaivatonta palkanmaksua

Palkkaus.fi tarjoaa helppokäyttöisen palkkalaskurin, jolla palkat on nopea laskea. Myös lisät ja muut korvaukset on helppo lisätä palkkalaskelmiin oikein (esim. kilometrikorvaukset ja lomapalkat). Sivukulut palvelu laskee automaattisesti, jolloin työnantajan sivukulut ja ennakonpidätys tulevat kerralla hoidetuiksi.

Koko palkka sivukuluineen maksetaan yhdellä maksulla. Palkkaus.fi tekee ilmoitukset ja maksut TyEL-yhtiöön ja Verohallintoon (ennakonpidätys ja sava). Myös TVR-ilmoitukset menevät automaattisesti.

Palvelumaksu on 1% bruttopalkasta, vähintään 4€ mutta korkeintaan 10€. Palkanmaksupalvelussa ei ole kuukausimaksuja eikä sitoumuksia, maksat vain käytön mukaan.

Yrittäjä säästää aikaa ja vaivaa!


Lue lisää

Alvin – toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

Helsingin Sanomat: ”Kännykkäsovellus poistaa byrokratian kotitalouksien palkanmaksusta”

Kokeile palkkalaskuria: arvioi palkkaa ja sivukuluja

Developer-sivusto: Palkanmaksun alusta verkkopalveluille