Sumpli käyttää Palkkaus.fi-palkanmaksua

Partners Uncategorized @fi Working life

Suomalainen työnvälitysalan startup Sumpli ja Palkkaus.fi yhdistivät voimansa työnvälityksessä: palkka tehdystä työstä tilille samana päivänä.


Palkanmaksua ei tarvitse keikkatöistä enää odotella viikon tai kuukauden loppuun. Yritys voi nyt maksaa työntekijöilleen palkan heti työpäivän päätteeksi. Palkkaus.fi-palvelulla nettopalkka tilitetään heti, päivästä ja kellonajasta riippumatta.

Palkanmaksua ei tarvitse keikkatöistä enää odotella viikon tai kuukauden loppuun. Yritys voi nyt maksaa työntekijöilleen palkan heti työpäivän päätteeksi. Palkkaus.fi-palvelulla nettopalkka tilitetään heti, päivästä ja kellonajasta riippumatta.

Sumpli näkee, että tulevaisuudessa mobiililaitteella hoituu saman päivän aikana sekä työkeikan etsiminen ja vastaanottaminen että palkan tilittäminen tehdystä työstä. Palkanmaksu tehdystä työstä voidaan tilittää suoraan työn tekemisen jälkeen ja nettopalkka on tilillä saman päivän aikana.

Tänä päivänä teknologia antaa mahdollisuuden helpompiin ja nopeampiin palveluihin, ja työn tekemiseen liittyvän byrokratian pitäisi hoitua yhtä helposti kuin verkkopankissa asiointi tai twiittaaminen. Miksi emme maksaisi palkkaa heti, kun se on nyt mahdollista? Elias Nygrén, CEO

Yritykset voivat ilmoittaa keikat rekisteröitymällä Sumpliin, ja profiililtaan sopivat käyttäjät saavat ilmoituksen uusista keikoista heti puhelimiinsa. Käyttäjä voi itse määritellä mistä ja minkä tyyppisistä työpaikoista hän saa ilmoituksia. Palkanmaksu on läpinäkyvää ja tasa-arvoista kaikille riippumatta työntekijöiden taustoista.

Tarjoamme reaaliaikaista ja avoimiin rajapintoihin perustuvaa palkanmaksualustaa. Tavoitteemme on, että laillinen palkanmaksu onnistuu joka tilanteessa helposti ja tehokkaasti. Jokainen päivä on palkkapäivä!, Jukka Kiiskinen, CEO/Palkkaus.fi

Uuden palvelun perustajan ja ravintola-alan konkarin Mehdi Younesin mielestä työnvälityksen pitää muuttua työelämän mukana ja tulevaisuudessa asiakaslähtöisyys merkitsee entistä enemmän. Työtä pitää voida tehdä itselleen sopivimmalla tavalla.

“Nuoret ja tulevat sukupolvet käyttävät älylaitteita jatkossa kaikkeen työhön ja rahaan liittyvään. Mobiili työnvälitys auttaa nuoria osaajia etenemään urallaan. Haluamme tarjota myös pidempään työelämässä olleille ja työttömille uusia mahdollisuuksia käyttää osaamistaan. Helpotamme osaltamme maahanmuuttajien kotoutumista auttamalla työn löytämisessä.”, sanoo Mehdi Younes.

Työntekijöiden palkanmaksut hoitaa Palkkaus.fi, joka on integroitu osaksi sovellusta ja järjestelmää. Palkanmaksualustan voi helposti ottaa käyttöön mikä tahansa verkkopalvelu, koska alusta perustuu aidosti avoimiin rajapintoihin. Palkkaus.fi-alusta tuo palkanmaksussa tarvittavat toiminnot ja palvelut verkkopalvelun käyttäjille ja ne voidaan tarjota joustavasti juuri halutulla tavalla osana verkkopalvelun omaa käyttökokemusta.

#makeitwork  #sumplithebest  #shifthappens #palkkaus

Lataa Sumpli-sovellus puhelimeesi (iOS ja Android)

Sumpli yrityksille: https://sumpli.com/fi/yrityksille/

Lue lisää

Sumpli.com, palvelun verkkosivut

Talouselämä: Sumpli sai 550 000 euron sijoituksen

Developer Site: integroi palkanmaksu osaksi verkkopalveluasi

Kokeile palkkalaskuria: arvioi palkkaa ja sivukuluja