Sales Manager (B2B)

Rekrytointi Työpaikat

B2B-myynnin ammattilainen, tule kasvavaan ohjelmistoyritykseen valloittamaan markkinaa ja haastamaan vanhat toimijat! 

Haluatko tehdä myyntiä ja auttaa asiakkaita ratkaisemaan palkkoihin ja työaikoihin liittyviä haasteita vauhdikkaassa mutta rennossa työympäristössä?

Yritys

Palkkaus.fi on ohjelmistoyhtiö, joka kehittää ja myy uuden sukupolven palkanlaskentaohjelmaa. Ohjelma yhdistää työntekijän, yrityksen ja tilitoimiston saumattomasti ja helppokäyttöisen ohjelmamme asiakkaina on jo 10 000 yritystä sekä 200 tilitoimistoa.  

Palkkaus.fi on ainoa avoin ohjelmisto, joka mahdollistaa uusien ekosysteemien kehittymisen ja kustannustehokkaat integraatiot muille ohjelmistoille. Rajapintojamme ja ohjelmistoamme käyttävät kymmenet kumppanit kuten Holvi, Talenom, Procountor Solo, Visma Hausvise, Isolta, Treamer, Briox ja moni muu.

Työ

Palkat, työvuorot ja työajan hallinta ovat edelleen pitkälti manuaalisiin vaiheisiin perustuvia kalliita ja tehottomia prosesseja. Palkkauksen avulla asiakas voi nyt hoitaa kaiken yhden helppokäyttöisen ohjelman avulla, johon myös tilitoimisto voi osallistua saumattomasti. 

B2B Sales Managerin tehtävänä on myydä ratkaisuamme suoraan yrityksille. Päätöksentekijä on tyypillisesti yrittäjä, toimitusjohtaja tai talousjohtaja, joka tulee vakuuttaa ohjelmamme tuomasta lisäarvosta kasvaneen tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden myötä. 

B2B Sales Manager vastaa itsenäisesti kohdeasiakkaiden myyntiputken kaikista vaiheista, mutta koko tiimi on matkalla mukana ja valmiina auttamaan.      

Sinä

Etsimällämme henkilöllä on jo useamman vuoden kokemus ohjelmistotuotteiden tuloksellisesta B2B-myynnistä. Avainasemassa on kuitenkin oikea asenne ja halu kehittyä ratkaisumyynnin huippuammattilaiseksi. Tähän kehityspolkuun me tarjoamme erinomaiset edellytykset ja puitteet.  

Tarjoamme

  • Toimintaympäristön, jossa kehittyä huippuammattilaiseksi
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta- ja kulttuuriedun sekä puhelinedun
  • Joustavan työympäristön, modernit työkalut ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • Hauskat työkaverit, jotka ovat oman alansa huippuosaajia

Muuta

Aloitus: Toivomme, että voit aloittaa tammikuussa 2023.

Kesto: Kokoaikainen ja vakituinen

Sijainti: Helsinki

Miten haet

Lähetä meille napakka hakemus ja kerro meille esimerkkejä siitä, mitä olet myynyt ja missä olet mielestäsi hyvä. Hakemus ja CV (LinkedIN-linkki käy) osoitteeseen people@palkkaus.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.12.2022 mennessä otsikolla ”Sales Manager”. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajalla, joten ethän turhaan aikaile hakemisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä

Haluatko jutella tehtävästä tarkemmin? Toimitusjohtaja Jukka Kiiskinen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja tavoitat parhaiten numerosta 050-5717551 tai sähköpostilla jukka.kiiskinen@palkkaus.fi.

Lue lisää yrityksestä: www.palkkaus.fi