B2B-myyntipäällikkö, tilitoimistot

Työpaikat

B2B-myynnin ammattilainen, tule kasvavaan ohjelmistoyritykseen valloittamaan markkinaa ja haastamaan vanhat toimijat! 

Haluatko tehdä ohjelmistomyyntiä ja auttaa tilitoimistoja ratkaisemaan palkkoihin ja työaikoihin liittyviä haasteita, vauhdikkaassa mutta rennossa työympäristössä?

Yritys

Palkkaus.fi on ohjelmistoyhtiö, joka kehittää ja myy uuden sukupolven palkanlaskentaohjelmaa. Ohjelma yhdistää työntekijän, yrityksen ja tilitoimiston saumattomasti ja helppokäyttöisen ohjelmamme asiakkaina on jo 10 000 yritystä sekä 200 tilitoimistoa.

Palkkaus.fi on ainoa avoin ohjelmisto, joka mahdollistaa uusien ekosysteemien kehittymisen ja kustannustehokkaat integraatiot muille ohjelmistoille. Rajapintojamme ja ohjelmistoamme käyttävät kymmenet kumppanit kuten Holvi, Talenom, Procountor Solo, Visma Hausvise, Isolta, Treamer, Briox ja moni muu.

Työ

Etsimme myyntitiimiimme vahvistusta myymään Palkkaus.fi-ohjelmistoa tilitoimistoille. Palkkaus.fi on käyttäjäystävällinen ja tehokas ohjelma, joka helpottaa kaikkien osapuolien arkea. Tavoitteemme on poistaa manuaaliset vaiheet palkkaprosessista, jotta tilitoimisto, asiakasyritys sekä työntekijä voivat keskittyä olennaiseen.

Meillä on taloushallintoalalla hyviä referenssejä, joten pääset mukaan liikkuvaan junaan tekemään tulosta ja parantamaan myyntiosaamistasi. Tuemme myyntityötäsi ja autamme löytämään asiakkaat.

Etsimme nyt henkilöä myymään tilitoimisto-ohjelmistoamme. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi ja myydä jatkossa myös muita ratkaisujamme mm. työajanseurantaan ja kumppaniyritysten ohjelmistoratkaisuja. Haluamme, että myös sinä voit kasvaa omalla osaamisalueellasi yrityksemme mukana.

Aloitus: Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Kesto: Kokoaikainen ja vakituinen

Sijainti: Helsinki (etätyömahdollisuus)

Sinä

Etsimällämme henkilöllä on jo useamman vuoden kokemus tuloksellisesta B2B-myynnistä, mielellään tilitoimisto/taloushallintomarkkinassa. Toivomme tietämystä taloushallinnon ohjelmistoista ja prosesseista, jolloin on luontevaa keskustella asiakkaiden päättäjien kanssa ratkaisuista.

Avainasemassa on kuitenkin oikea asenne ja halu kehittyä ratkaisumyynnin huippuammattilaiseksi. Tähän kehityspolkuun tarjoamme erinomaiset puitteet.  

Tarjoamme

  • Toimintaympäristön, jossa kehittyä huippuammattilaiseksi
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta- ja kulttuuriedun sekä puhelinedun
  • Joustavan työympäristön, modernit työkalut ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • Hauskat työkaverit, jotka ovat oman alansa huippuosaajia

Miten haet

Lähetä meille napakka hakemus ja kerro meille esimerkkejä siitä, mitä olet myynyt ja missä olet mielestäsi hyvä. Hakemus ja CV (LinkedIN-linkki käy) osoitteeseen people@palkkaus.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2023 mennessä otsikolla ”B2B-myyjä”. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajalla, joten ethän turhaan aikaile hakemisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä

Haluatko jutella tehtävästä tarkemmin? Janne Isosävi (co-founder), kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat parhaiten soittamalla numeroon 050 571 7557 tai lähettämällä sähköpostia: janne.isosavi@palkkaus.fi 

Tämä ilmoitus löytyy myös LinkedInistä.

Lisää yrityksestä: www.palkkaus.fi

Lisää tuotteesta: www.palkkaus.fi/tilitoimisto