Nordea Siirto ja Palkkaus.fi yhteistyöhön

Partners Uncategorized @fi

Nordea ja Palkkaus.fi aloittavat yhteistyön. Nordea Siirto -sovellukseen tulee palkanmaksu. Suomen helpoin tapa maksaa palkkoja on syntynyt!

Palkanmaksu Nordea Siirto-sovellukseen

Nordea ja Palkkaus.fi allekirjoittivat Slush 2017 -tapahtumassa sopimuksen, jonka perusteella osaksi Nordea Siirto -sovellusta tulee palkanmaksut. Siirron käyttäjät voivat helposti maksaa palkan kotitalouden töistä pelkän puhelinnumeron perusteella ja työntekijä saa palkan tililleen välittömästi.

Nordea Siirto Palkkaus.fi mobiilisovellus käyttöliittymä

Palkkaus.fi-palkanmaksupalvelu integroidaan osaksi Siirto-palvelua. Palkanmaksun voi tehdä puhelimellaan täysin digitaalisesti ensimmäistä kertaa Suomessa! Kaikki lailliset velvoitteet kuten tilitykset ja ilmoitukset viranomaisille hoituvat automaattisesti. Palkanmaksaja voi myös ottaa lakisääteisen työtapaturmavakuutuksen If:ltä suoraan palvelusta.

Palvelu avataan tammikuussa 2018. Käyttäjän tarvitsee vain ladata Nordea Siirto (Android ja iPhone) tai päivittää olemassa oleva sovellus puhelimessaan. Nordean Siirto-sovelluksen voi ottaa käyttöön minkä pankin asiakas tahansa.

Puhelinnumero riittää palkanmaksuun

Työnantajan pitää tietää vain työntekijän puhelinnumero. Jos työntekijä on jo ottanut käyttöönsä jonkun Siirto-palvelun (Nordea, OP ja S-pankki), niin nettopalkka siirtyy työntekijän pankkitilille reaaliaikaisesti. Työntekijä saa siis nettopalkan käyttöönsä välittömästi palkanmaksun jälkeen, riippumatta päivästä tai vuorokaudenajasta.

Palkkaus-fi_Nordea-Siirto-app-screenshots-1-1024x607

Jos työntekijä ei ole vielä kirjautunut Siirto-palveluun, hänelle tulee viesti, jossa kehotetaan asentamaan Siirto. Ensimmäisellä käyttökerralla työntekijä voi antaa verokorttitietonsa  palkanmaksua varten.

Nyt laillinen palkanmaksu on helppoa

Suomessa olevasta harmaasta taloudesta noin 2 miljardia euroa on työtä. Siirto-palvelun palkanmaksu on osaltaan auttamassa vähentämään harmaata taloutta. Enää laillinen palkanmaksu ei ole vaikeaa, koska sen voi tehdä kätevästi suoraan omasta puhelimesta.

Palkanmaksu on työnantajalle todella helppoa, eikä hänen tarvitse murehtia, miten erilaiset tilitykset ja muut velvoitteet hoidetaan palkanmaksun jälkeen. Myös kotitalousvähennys menee automaattisesti tiedoksi Verohallinnolle, jos käyttäjä niin haluaa.

Nordea-Palkkaus-fi_contract-signed-Rectangle-300x279

Lue lisää

Siirto.fi (in Finnish)

Nordea mobile app for Siirto

Salaxy APIs and resources for developers

Palkkaus.fi for SMEs (in Finnish)

Palkkaus.fi for accounting companies (in Finnish)