Briox-taloushallinto kumppaniksi

Partners Uncategorized @fi

Briox ja Salaxy tarjoavat yhdessä Brioxin asiakasyrityksille Palkkaus.fi palkanmaksupalvelun. Palvelu on käytettävissä kaikilla asiakkailla ja siitä maksetaan palkanmaksukohtaisesti vain käytön mukaan.


Briox Oy kehittää ja myy taloushallinnon järjestelmiä pienille ja keskisuurille yrityksille, sekä kirjanpito- ja tilitoimistoille Suomessa, Saksassa ja Englannissa. Taloushallinon palvelu on täysin pilvipohjainen palvelu ja koostuu mm. kirjanpidosta, laskutuksesta, myynnin tuesta ja tuntikirjanpidosta. Brioxin palvelua voi käyttää millä tahansa internet-yhteydellä varustetulta tietokoneelta tai muulla yhteensopivalla laitteella.

Brioxin menestys Suomessa on lisännyt kysyntää uusille toiminnoille järjestelmässä. Tuodessaan palkanmaksupalvelun yhteistyössä Palkkaus.fi:n kanssa Briox vastaa asiakkaiden toiveisiin entistä kokonaisvaltaisemmasta taloushallintopalvelusta. Teemu Kaski, Suomen maajohtaja, Briox

Brioxin palveluun tulee palkanmaksuosio, joka on suoraan käytettävissä kaikilla asiakkailla. Kun yritys maksaa työntekijälleen palkan palvelussa, kaikki palkkaan liittyvät tilitykset ja ilmoitukset hoituvat automaattisesti Palkkaus.fi-palkanmaksupalvelun avulla (työeläke, ennakonpidätys ja sairausvakuutus, työttömyysvakuutus). Työntekijälle tilitetään nettopalkka ja hän saa sähköpostilla tiedon palkkalaskelmasta, jonka voi noutaa palvelusta sähköisesti.

Briox_screenshot_phone

Palkkalaskelmat jäävät talteen palvelun arkistoon lain edellyttämäksi ajaksi. Palvelusta saa tarvittaessa myös lakisääteiset työnantajan vakuutukset yritykselle (työtapaturmavakuutus ja työeläkesopimus). Palvelusta maksetaan vain palkanmaksukohtaisesti, siihen ei liity kuukausimaksuja tai muita sitoumuksia.

Tekninen kehitystyö on jo alkanut ja arvioitu julkaisuajankohta on tammikuussa 2018. Briox ja Palkkaus.fi tekevät myös markkinointiyhteistyötä.

Palkkaus.fi-palkanmaksupalvelumme käyttää Salaxyn alustaa.  Haluamme tarjota sitä mahdollisimman laajasti eri toimijoille. Yhteistyö Brioxin kanssa on luontevaa, koska yritysten palvelut täydentävät hyvin toisiaan.


Lue lisää

Brioxin sivut

Palkkaus.fi-palvelu Suomessa

Palkkaus.fi ja Salaxy-rajapinnat kehittäjille