Holvi ja Palkkaus yhteistyössä

Partners Uncategorized @fi

Holvi ja Palkkaus.fi ovat aloittaneet yhteistyön. Yrittäjä voi helposti maksaa yrityksensä palkat suoraan Holvi-tililtään.


Nyt myös palkanmaksu Holvissa

Holvi on uudenlainen yritystili verkossa. Holvi on integroinut Palkkaus.fi-palkanmaksun osaksi omaa käyttökokemustaan käyttäen Salaxy-rajapintoja. Palkkalaskelman voi nyt tehdä helposti Holvissa palkkalaskurilla. Palkka maksetaan yhdellä Holvi-maksulla, jossa on mukana kaikki palkanmaksuun liittyvät sivukulut.

Työntekijälle lähetetään tieto palkkalaskelmista sähköpostilla. Ilmoitukset ja tilitykset viranomaisille hoituvat automaattisesti. Yrittäjä saa raportit kirjanpitoa varten ja palkkahistoria säilyy palvelussa.

“Holvissa nyt lanseerattava palkanmaksu helpottaa erityisesti pienyrittäjän arkea. Palkan voi maksaa yhdellä maksulla ja toiminto hoitaa taustalla työnantajamaksut ja ilmoitukset automaattisesti. Tämä on yrittäjän arjen digitalisaatiota konkreettisimmillaan”, kertoo Holvin toimitusjohtaja Antti-Jussi Suominen.

Palkkaus.fi hoitaa palkanmaksun

Palkkaus.fi tarjoaa avoimien Salaxy-rajapintojen kautta Holville kaiken tarvittavan tekniikan ja palvelut. 

Mikä tahansa verkkopalvelu voi räätälöidä palkanmaksun toiminnallisuuden oman käyttökokemuksensa mukaiseksi ja käytettävyys saadaan sujuvaksi juuri kyseistä palvelua ja use caseja varten.

Holvin tapauksessa loppukäyttäjä on yrittäjä ja pienen yrityksen taloutta hoitava henkilö. Palkanmaksusta on tehty saumaton osa Holvin palvelua, eikä se edellytä mitään erityistä opettelua tai perehtymistä palkanmaksun byrokratiaan.

Palkanmaksu-Holvissa_Mobiili

Salaxy hoitaa taustalla palkanmaksuista tulevat ilmoitukset ja tilitykset oikeisiin paikkoihin oikea-aikaisesti. Verohallinto saa ennakonpidätykset ja työnantajasuoritukset, työeläkemaksut ja ilmoituset (TyEL) hoidetaan työeläkeyhtiöön ja TVR-maksut ja ilmoitukset tulevat hoidetuiksi. Työntekijälle lähetetään automaattisesti tieto palkkalaskelmasta ja nettopalkka tilitetään hänen pankkitililleen.

“Holvi on innovatiivinen edelläkävijä yrittäjän verkkopalveluissa ja on hienoa olla mukana auttamassa palvelun laajentamista”, toteaa Salaxyn toimitusjohtaja Jukka Kiiskinen.

Holvin yritystili

Holvi on uudenlainen yritystili verkossa. Sen avulla yrittäjä voi hoitaa yrityksensä taloushallinnon yhdestä paikasta. Yritys saa perinteisen IBAN-pankkitilin maksuominaisuuksien lisäksi työkalut taloushallintoon. Holvissa on myös oma verkkokauppa, jonka voi ottaa helposti käyttöön yrityksen sivuille.

Laskuttamisen lisäksi yrittäjä käyttää rahaa ja kulujenhallinta on tärkeä osa yrittäjän arkea. Holvi Business Mastercard® -kortti ja mobiiliapplikaatio tekvät siitä helppoa!

Voit arkistoida kuitit ja muut tositteet kirjanpitoa varten lennossa ja korttimaksujen reaaliaikaiset notifikaatiot tekevät kortista erityisen turvallisen. Myös maksamasi laskut tallentuvat kirjanpitoa varten.

Palkkaus.fi sovelluskehittäjille

Palkkaus.fi tarjoaa kehittäjille avoimet sovellusrajapinnat (APIs), joilla verkkopalvelut voivat integroida palkanmaksun toiminnallisuuksia. Rajapinta- ja palvelukuvaukset löytyvät Salaxyn Developer-sivuilta täältä:

Developer-sivut kehittäjille.