Heikki Kapanen hallituksen puheenjohtajaksi

Uncategorized @fi

Netsin juuri eläkkeelle jäänyt toimitusjohtaja Heikki Kapanen on lähtenyt Palkkaus.fi-palvelua tuottavan Suomen Palkanlaskenta Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.

Samalla Kapanen tuli myös omistajaksi yhtiöön. Yrityksen omistajina jatkavat edelleen perustajayrittäjät, Paasikiven suku sekä Barona Technologies.

Heikki Kapanen Palkkaus.fi profile picture

Kapanen on maksupalveluiden ja sähköisen liiketoiminnan konkari, joka on aiemmin toiminut mm. Paytrailin hallituksen puheenjohtajana ja on luotsannut ensin Luottokuntaa ja yrityskaupan jälkeen Nets Finlandia viimeiset 20 vuotta. Hänen pitkä kokemuksensa pankki- ja maksupalvelualalta vahvistaa Palkkaus.fi:n alustan kehittämistä ja laajentamista uusille asiakkaille. 

”Palkkaus.fi on juuri sellainen fintech-alan yritys, joka ratkoo taloushallinnon haasteita digitaalisilla ja reaaliaikaisilla ratkaisuilla. Myös työntekijät voivat paremmin hallita omaa talouttaan ja sillä on iso yhteiskunnallinen merkitys. Näen Palkkaus.fi:ssä suuren kasvupotentiaalin”

Heikki Kapanen

Palkkaus.fi-palkanmaksu palvelu avattiin ensin kotitalouksille ja laajeni 2016 palvelemaan myös yrityksiä. Työnantaja voi hoitaa koko palkanmaksun yhdellä verkkopankkimaksulla ja kaikki lailliset velvoitteet ja tilitykset hoituvat automaattisesti. Palvelu tekee kaikki työnantajalta vaaditut tilitykset ja ilmoitukset eri viranomaisille. Tieto palkkalaskelmasta lähetetään työntekijälle.

Palkkaus.fi:n taustajärjestelmä tuotteistettiin palkanmaksualustaksi, jonka avoimilla rajapinnoilla voi helposti integroida palkanmaksun prosessin ja rahaliikenteen osaksi mitä tahansa verkkopalvelua. Työntekijän nettopalkka voidaan maksaa reaaliajassa ja tulevaisuudessa työntekijä voi myös itse päättää nostaa kertyneen palkan nostamisesta itselleen sopivimpaan aikaan.

“Palkkaus.fi:n palkanmaksualusta tarjoaa avoimien rajapintojen kautta kaikki työsuhteeseen, palkanmaksun velvoitteisiin ja maksuliikenteeseen liittyvät palvelut. Alusta on täysin modulaarinen ja toimii reaaliaikaisesti. Enää palkanmaksua ei tarvitse tehdä eräajoina tai vain kerran kuussa. Joka päivä on palkkapäivä!”, sanoo Palkkaus.fi:n toimitusjohtaja Jukka Kiiskinen.

Palkanmaksualustan käyttäjiä ovat jo mm. Nordea, Holvi, Treamer.com, Barona, Rakennusliitto ja lukuisat kuluttajapalvelut kuten MTK:n Töitäsuomesta.fi. Järjestö- ja yhdistyskentässä palvelua käyttävät mm. Sporttisaitti.com ja Yhdistysavain.

Lataa Siirto-sovellus

Android-puhelimeen (Google Play Store)

iOS-puhelimeen (AppStore)

Siirto-mobiilisovellusta voivat käyttää Nordean, OP:n ja S-Pankin asiakkaat. Siirto on Otto-automaatteja ylläpitävän Automatian mobiilimaksujärjestelmä, joka on avoin kaikille suomalaisille pankeille ja muille maksupalveluntarjoajille.

LUE LISÄÄ

Helsingin Sanomat: ”Kännykkäsovellus poistaa byrokratian kotitalouksien palkanmaksusta”

Kokeile ilmaista palkkalaskuria: arvioi kuluja ja palkkaa

Palkkaus.fi yritykselle

Palkkaus.fi tilitoimistolle

Developer-sivusto: Palkanmaksun alusta verkkopalveluille