Palkka-asiantuntija

Työpaikat

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle ja rakastat ongelmanratkaisua? Tule kanssamme rakentamaan Suomen parasta asiakaskokemusta!

Yritys

Palkkaus.fi on ohjelmistoyhtiö, joka kehittää ja myy uuden sukupolven palkanlaskentaohjelmaa. Ohjelma yhdistää työntekijän, yrityksen ja tilitoimiston saumattomasti ja helppokäyttöisen ohjelmamme asiakkaina on jo 10 000 yritystä sekä 200 tilitoimistoa.

Palkkaus.fi on ainoa avoin ohjelmisto, joka mahdollistaa uusien ekosysteemien kehittymisen ja kustannustehokkaat integraatiot muille ohjelmistoille. Rajapintojamme ja ohjelmistoamme käyttävät myös useat kumppanit kuten Holvi, Talenom, Procountor Solo, Visma Hausvise, Isolta, Treamer, Briox ja moni muu.

Työ

Haemme asiakaspalvelutiimiimme palkanlaskentataitoista asiakaspalvelun huippuosaajaa. Asiakkaitamme ovat tilitoimistot, yritykset ja niiden työntekijät, ja palvelemme heitä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Tiketöintiohjelmana meillä on käytössä Zendesk.

Tässä tehtävässä autat asiakkaita palkanmaksuohjelman käytössä, palkanlaskennassa ja työsuhdeasioihin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelun perustoimintojen lisäksi osallistut asiakasviestintään, käyttöönottokoulutuksiin sekä monipuolisiin back office -tehtäviin. Osallistut aktiivisesti asiakaspalvelun kehittämiseen tuomalla uusia ideoita asiakkaiden odotusten ylittämiseksi.

Työpäiväsi muodostuvat yhdistelmästä rutiineja ja vaihtelevia (ja joskus yllättäviäkin) tilanteita. Vastaat asiakkaiden kysymyksiin, luot ohjeita, testaat uusia ominaisuuksia ja varmistat, että asiakkaamme saavat otettua ohjelman käyttöön sujuvasti. Sinun ei tarvitse laskea asiakkaiden palkkoja vaan ohjeistat asiakkaita tekemään sen itse ohjelmallamme ja raportoit asiakkaiden kehitysehdotukset ja virhetilanteet tuotekehitykselle nopeasti ja selkeästi. Päivittäisiin rutiineihin kuuluu myös automaattisesti kulkevien tulorekisteri-ilmoitusten ja muiden palkanmaksuun liittyvien viranomaisilmoitusten valvonta ja hoitaminen.

Aloitus: Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian

Kesto: Kokoaikainen ja vakituinen

Sijainti: Helsinki (etätyömahdollisuus)

Sinä

Ihannetapauksessa sinulla on ennestään kokemusta palkanlaskennasta. Voit olla esimerkiksi palkanlaskija tai kirjanpitäjä, joka haluaa hyödyntää osaamistaan asiakasrajapinnassa, tai voit olla toiminut yrityksen palkkayhteyshenkilönä ja sinulla on takataskussa uusimmat tiedot työlainsäädännöstä. Tärkeintä on tinkimätön asiakaspalveluasenne, perusymmärrys palkanlaskennan prosesseista sekä halu oppia.

Olet sinut uusien ohjelmistojen kanssa ja nopea omaksumaan uutta tietoa. Ratkaiset asiakkaiden ongelmia asiakaslähtöisesti ja nopeasti, ja viestit selkeästi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Työssä pärjää itsenäisellä työotteella, mutta sitä ei tehdä yksin vaan tiiviisti yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Tunnistat itsesi seuraavista

 • Soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
 • Ymmärrystä ja kiinnostusta oppia lisää yritysten palkka- ja taloushallinnosta
 • Kokemusta digitaalisista palveluista ja jostain tiketöintiohjelmasta
 • Hyvät viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
 • Asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen tapa toimia
 • Kyky luoda ja ylläpitää tehokkaita rutiineja

Tarjoamme

 • Toimintaympäristön, jossa kehittyä huippuammattilaiseksi
 • Palkkahaarukka:  3000 – 4000€
 • Laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta- ja kulttuuriedun sekä puhelinedun
 • Joustavan työympäristön, modernit työkalut ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
 • Hauskat työkaverit, jotka ovat oman alansa huippuosaajia

Miten haet

Lähetä meille napakka hakemus ja CV (LinkedIn-linkki käy) osoitteeseen people@palkkaus.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.3.2023 mennessä otsikolla ”Palkka-asiantuntija”. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajalla, joten ethän turhaan aikaile hakemisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä

Haluatko jutella tehtävästä tarkemmin? Sanna Pohjola, Chief Happiness Officer, kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat parhaiten soittamalla numerosta 044 575 8523 tai sähköpostilla: sanna.pohjola(at)palkkaus.fi

Lue lisää yrityksestä: Helppokäyttöisin ja tehokkain palkanlaskenta