Palkanmaksu Holvissa

Holvin yritystililtä voit maksaa kätevästi yrityksen palkat! holvi palkkaus

Holvi+Palkkaus.fi

Holvi ja Palkkaus.fi ovat aloittaneet yhteistyön. Yrittäjä voi helposti maksaa yrityksensä palkat suoraan Holvi-tililtään.

Holvin yritystili

Holvi on uudenlainen yritystili verkossa. Se avulla yrittäjä voi hoitaa yrityksensä taloushallinnon yhdestä paikasta. Yritys saa perinteisen pankkitilin maksuominaisuuksien lisäksi työkalut taloushallintoon. Holvissa on myös oma verkkokauppa, jonka voi ottaa helposti käyttöön yrityksen sivuille.

Laskuttamisen lisäksi yrittäjä käyttää rahaa ja kulujenhallinta on tärkeä osa yrittäjän arkea. Onneksi Holvi Business Mastercard® -kortti ja mobiiliapplikaatio tekee siitä helppoa! Voit arkistoida kuitit ja muut tositteet kirjanpitoa varten lennossa ja korttimaksujen reaaliaikaiset notifikaatiot tekevät kortista erityisen turvallisen. Myös maksamasi laskut tallentuvat kirjanpitoa varten.

Palkanmaksu Holvissa

Palkkalaskelman voi nyt myös tehdä helposti Holvissa palkkalaskurilla.

Palkan voi maksaa yhdellä Holvi-maksulla, jossa on mukana kaikki lailliset sivukulut. Työntekijälle lähetetään tieto palkkalaskelmista sähköpostilla. Ilmoitukset ja tilitykset viranomaisille hoituvat automaattisesti. Yrittäjä saa raportit kirjanpitoa varten ja palkkahistoria säilyy palvelussa.

“Holvissa nyt lanseerattava palkanmaksu helpottaa erityisesti pienyrittäjän arkea. Palkan voi maksaa yhdellä maksulla ja toiminto hoitaa taustalla työnantajamaksut ja ilmoitukset automaattisesti. Tämä on yrittäjän arjen digitalisaatiota konkreettisimmillaan”, kertoo Holvin toimitusjohtaja Antti-Jussi Suominen.

Kaikki yhdellä maksulla

Palkkaus.fi hoitaa Holvissa tehdyistä palkanmaksuista kaikki lailliset sivukulut (Verohallinto, TVR ja TyEL), tarvittavat ilmoitukset ja työntekijän nettopalkan sekä palkkalaskelman. Saat Holvista kirjanpitoraportit palkanmaksuista kuukaisittain ja vuosittain.

“Palkkaus.fi on perustettu helpottamaan taloushallinnon hoitamista. Holvi on innovatiivinen edelläkävijä yrittäjän verkkopalveluissa ja on hienoa olla mukana auttamassa palvelun laajentamista”, toteaa Palkkaus.fi:n toimitusjohtaja Jukka Kiiskinen.

Maksat vain käytön mukaan

Palvelumaksu on 4–10 euroa (sis. ALV24%) palkanmaksua kohti. Palkanmaksusta ei tule kuukausimaksuja, vaan maksat vain käytön mukaan.

Ota Holvi käyttöön!

Kokeile Holvia osoitteessa www.holvi.com ja avaa yrityksellesi Holvi-tili!Viisi viimeisintä

1.1.0001 Kuvia avajaistapahtumasta

1.1.0001 Palkkaus.fi:n osakas Aarto Hirvi

1.1.0001 Janne Isosävi

1.1.0001 Osakkaamme Eerik Paasikivi esittäytyy

1.1.0001 Tekninen johtaja Olli Perttilä