Talenom ja Palkkaus.fi automatisoivat palkanlaskennan

Partners Uncategorized @fi

Talenom Oyj lanseerasi Palkkaus.fi:n kanssa pienyrityksille uuden palvelun, jolla Talenomin asiakas voi omatoimisesti hoitaa työntekijöidensä palkat Talenomin verkkopalvelussa.


Palkat on helppo laskea palkkalaskurissa ja kaikki tarvittavat toimenpiteet aina ilmoituksiin, tilityksiin ja kirjanpitoon asti hoituvat automaattisesti.

Helppokäyttöinen ja tehokas

Palkkaa voi maksaa TyEL-, MyEL- tai YEL-palkkana sekä työkorvauksena. Myös kulukorvaukset, luontoisedut ja vähennykset on helppo merkitä laskelmiin. Palvelussa lasketut palkat tulevat maksuun Talenomin Laskujen maksu -palveluun kätevästi yhdellä maksulla, joka sisältää myös sivukulut. Palkkaus.fi tilittää automaattisesti ennakonpidätyksen, työnantajan sava-maksun ja TyEL-maksut.

Yritys voi maksaa palvelussa yksittäisiä palkkoja intuitiivisella palkkalaskurilla ilman opettelua. Laskelmiin voi lisätä kaikki tarpeelliset rivit ja palkkarivien kuvaukset ovat muokattavissa, jolloin palkkalaskelmaan voi merkitä tarkemmin työn tai projektin sisällön. Koko palkan voi viedä sivukuluineen maksuun kerralla, eikä erillisiä tilityksiä tarvita esimerkiksi ennakonpidätyksen vuoksi.

Talenom Online Simple Palkat, Palkkaus.fi
Helppokäyttöinen palkkalaskuri – palkka ja sivukulut yhdellä maksulla.

Palkan voi laskea myös nettopalkan kautta, jolloin palkkalaskuri laskee työntekijän tietojen perusteella palkkalaskelmalle vastaavan bruttopalkan. Näin kaikki vaaditut sivukulut ja tilitykset menevät oikein. Perinteisen palkkaennakon voin myös näin hoitaa kätevästi, eikä ongelmia tulorekisterin aikataulujen kanssa tule.

Palvelussa on helppo maksaa myös useita palkkoja kerrallaan. Tämä tehdään palkkalistalla, johon voi lisätä kaikki työntekijöiden palkkarivit samassa näkymässä. Kun rivit on lisätty, kaikki palkkalistan palkkalaskelmat voi viedä maksuun yhdellä kertaa, eikä tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä työntekijäkohtaisesti. Myös tulorekisteri-ilmoitukset ja tilitykset palkoista muodostuvat automaattisesti.

Aiemmin maksetuista palkoista on helppo tehdä kopio uudeksi, jolloin toistuvia palkkoja ei tarvitse koskaan tehdä tyhjästä uusiksi. Myös palkkalistoista voi tallentaa valmiita pohjia, jolloin palkanmaksu esimerkiksi yrityksen kuukausipalkkalaisille sujuu vaivattomasti.

Tulorekisteri ja kirjanpito automaattisesti

Palvelussa maksetuista palkoista ja kuluista tehdään automaattisesti myös tulorekisteri-ilmoitukset. Yrityksen ei tarvitse tehdä tulorekisterin vuoksi yhtään mitään.

Saamme uudella palvelulla kaivattua joustoa vastata asiakkaiden tarpeisiin. Pienyrityksissä on pitkään ollut tarve kustannustehokkaammalle ratkaisulle, jota asiakas voisi käyttää omatoimisesti. Palkkaus.fi tuo tähän poikkeuksellisen intuitiivisen ja helppokäyttöisen ratkaisun”, toteaa Talenomin varatoimitusjohtaja Otto-Pekka Huhtala.

Työntekijälle tilitetään nettopalkka automaattisesti ja hän saa sähköpostilla tiedon palkkalaskelmasta. Työntekijä voi noutaa palkkalaskelman itse sähköisesti. Palkkalaskelmat säilyvät palvelussa tallessa lakisääteisen ajan ja niitä voi noutaa vuosienkin päästä.

Palkan erät menevät myös automaattisesti yrityksen Talenom-kirjanpitoon, eikä palkkojen vuoksi tarvitse tehdä kirjanpidon osalta muita toimia. Yritys voi vain maksaa palkat ja unohtaa byrokratian.

Talenom-palvelu on edullinen

Palvelu lanseerattiin helmikuussa Talenom Simple -käyttäjille ja sen käyttäminen maksaa Talenomin 15 euroa palkanmaksua kohti (ALV 0%). Palvelumaksu sisältää koko palvelun palkanlaskennasta kirjanpitoon. Yrittäjä voi itse maksaa palkat, eikä viestittelyä kirjanpitäjän kanssa tarvita.

Haluamme tehdä yrittäjän ja pienyrityksen taloushallinnosta mahdollisimman helppoa. Yrittäjän pitää saada keskittyä liiketoimintaan eikä byrokratiaan”, sanoo Palkkaus.fi:n toimitusjohtaja Jukka Kiiskinen.


Lue lisää

Lue lisää Talenomin sivulta

Talenom Simple -palvelu pienyrityksille

Näin maksat palkan Talenomin palvelussa (video)

Palkkaus.fi hoitaa tulorekisterin automaattisesti