Palkanmaksu puhelimella ensimmäistä kerta Suomessa – Nordea Siirto

Partners Uncategorized @fi

Puhelimella on voinut maksaa ostoksia kaupassa ja siirtää rahaa henkilöiden välillä. Nyt myös kotitalouden palkanmaksu onnistuu suoraan puhelimella Nordea Siirto -sovelluksella!


Kotitaloudet maksavat palkkoja Suomessa miljardilla eurolla vuodessa. Monet mieltävät palkanmaksun silti hankalaksi ja se helposti lisää harmaata taloutta, jossa palkka maksetaan tekijälle suoraan käteen. Nyt julkaistu Siirto Palkanmaksu -palvelu tuo ratkaisun tähän ongelmaan.

Kun palkan voi nyt maksaa helposti puhelimella kaikissa tilanteissa, on laillinen palkanmaksu aina paras vaihtoehto työn tekemiseen.

Palkanmaksu puhelinnumerolla

Palvelun käyttämisestä on tehty mahdollisimman yksinkertaista sekä työnantajalle että työntekijälle. Työnantajan pitää tietää vain työntekijän puhelinnumero. Sovellus huolehtii lopusta: maksut palkan sivukuluista ja ilmoitukset viranomaisille hoituvat automaattisesti. Työntekijä saa nettopalkan suoraan tililleen. Koskaan ennen ei ole ollut näin helppoa teettää kodin töitä.

Nordea Siirto Palkkaus.fi mobiilisovellus käyttöliittymä

Nyt kuka tahansa meistä voi palkata esimerkiksi nuoria avuksi kodin töihin ja samalla auttaa heitä pääsemään mukaan työelämään. Myös lastenhoitajan tai remonttimiehen palkanmaksu hoituu helposti ja ilman paperitöitä.

Nordea ja Palkkaus.fi

Uusi palkanmaksupalvelu on rakennettu Siirto-sovelluksen päälle ja sen ovat kehittäneet yhteistyössä Nordea ja Palkkaus.fi. Ensimmäistä kertaa koko palkanmaksun prosessi on kätevästi mobiilisovelluksessa ja nettopalkkakin siirtyy reaaliajassa työntekijän tilille.

Uskomme, että yhteistyössä kumppaneidemme kanssa voimme tarjota asiakkaillemme nopeammin entistä laajemman valikoiman innovatiivisia palveluita. Pankkiasioita käytetään jatkossa ensisijaisesti mobiililaitteilla, johtaja Juha Risikko, Nordea

Nordea Siirto -mobiilisovellus ja Palkkaus.fi:n palkanmaksu

Palkkaus.fi -palvelussa palvelumaksu on neljästä kymmeneen euroa (sis. ALV 24%) palkanmaksua kohti. Työntekijälle palvelu on aina maksuton.

Salaxy palkanmaksualusta tarjoaa Palkkaus.fi-palvelulle maksuliikenteen ja palkanmaksuun liittyvien viranomaisvelvoitteiden hoitamisen avoimien rajapintojen kautta. Palvelu on hyvä esimerkki siitä, mitä Salaxy mahdollistaa.

Lataa Siirto-sovellus

Android-puhelimeen (Google Play Store)

iOS-puhelimeen (AppStore)

Siirto-mobiilisovellusta voivat käyttää Nordean, OP:n ja S-Pankin asiakkaat. Siirto on Otto-automaatteja ylläpitävän Automatian mobiilimaksujärjestelmä, joka on avoin kaikille suomalaisille pankeille ja muille maksupalveluntarjoajille.


Lue lisää

Nordea Siirto -sovellus

Palkkaus.fi-palvelu Suomessa

Developer-sivustomme kehittäjille