Varma ja Palkkaus.fi

Partners Uncategorized @fi

Olemme aloittaneet yhteistyön työeläkeyhtiö Varman kanssa ja haluamme yhdessä helpottaa työntekoa ja työllistämistä Suomessa!


Varma logo Palkkaus.fi

Palkkaus.fi ja työeläkeyhtiö Varma yhteistyöhön

Syyskuusta 2015 lähtien Palkkaus.fi:ssä suoritetut työeläkemaksut ohjautuvat työeläkeyhtiö Varmaan. Käyttäjälle palvelu on nyt entistä helpompi käyttää. Yhteistyö Varman kanssa on Palkkaus.fi:lle luontevaa, koska Varma on edelläkävijä digitaalisissa palveluissa Suomessa.

– Arjen vaivaton asiointi toteutuu hienolla tavalla nyt käynnistyneessä Varman ja Palkkaus.fi:n yhteistyössä. Palkkaus.fi on vastuullinen kotimainen innovaatio, jonka helppo käyttökokemus madaltaa byrokratiaa, iloitsee varatoimitusjohtaja Ville-Veikko Laukkanen Varmasta.

Lue Varman tiedote täältä

Keskinäinen työeläkeyhtiö Varma

Varma on Suomen suurin työeläkeyhtiö ja Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja. Varma huolehtii kotitalouksien ja yritysten työntekijöiden sekä yrittäjien lakisääteisestä eläketurvasta ja on pitkäjänteinen ja vakavarainen sijoittaja sekä työhyvinvoinnin edelläkävijä.

Palkkaus.fi

Palkkaus.fi on kotitalouden palkanmaksupalvelu verkossa, joka yhdistää kotitaloudet ja työtään tarjoavat yksityishenkilöt. Kaikki palkkaamiseen liittyvä hoituu yhdellä verkkopankkimaksulla ja Palkkaus.fi hoitaa käyttäjän puolesta kaikki palkanmaksuun liittyvät velvollisuudet.


Lue lisää

Työeläkeyhtiö Varman sivut yrittäjälle

Palkkaus ABC: ohjeita työnantajalle ja työntekijälle