Procountor Solo käyttää Palkkaus.fi-ohjelmaa

Partners Uncategorized @fi

Palkkaus.fi tuottaa Accountorin Procountor Solo -palveluun palkanmaksun. Yksinyrittäjä voi helposti hoitaa yrittäjän ja työntekijöiden palkat sekä kaikenlaiset korvaukset.

Sooloyrittäjälle helppoa

Palkkaus.fi on uuden sukupolven palkanlaskentaohjelma, jonka helppokäyttöisellä palkkalaskurilla voi nopeasti laskea yrityksen palkat. Tuotamme palkanlaskentaa avoimien rajapintojemme ja alustamme kautta monille kumppaneille ja heidän verkkopalveluilleen.

Palkanmaksu löytyy suoraan Procountor Solosta (aiemmin palvelu oli nimellä Finago Solo). Valitse vain valikosta ”Palkat” ja ota palkanmaksut käyttöön yrityksellesi. Käyttöönotto ei maksa mitään.

Palkanmaksu otetaan käyttöön Procountor Solossa.

Myös lisät ja muut korvaukset on helppo lisätä palkkalaskelmiin oikein (esim. kilometrikorvaukset ja lomapalkat). Sivukulut palvelu laskee automaattisesti, jolloin TyEL- ja TVR-maksut ja ennakonpidätys sisältäen työnantajan sava-maksun tulevat kerralla kuntoon.

Helppokäyttöisin palkkalaskuri yrittäjälle.
  • Helppokäyttöinen palvelu opastaa palkanmaksun jokaisessa vaiheessa.
  • Palkat voi maksaa kätevästi Solon käyttöliittymästä.
  • Voit maksaa useita palkkoja yhdellä kertaa käyttäen palkkalistoja.
  • Tulorekisteri-ilmoitukset tehdään automaattisesti.
  • Työntekijä voi noutaa palkkalaskelmat itse ja päivittää verokorttitietonsa.

Palkkaus.fi sopii myös satunnaiseen palkanmaksuun, esimerkiksi kausityöntekijöiden tai tuuraajien tapauksessa.

Työntekijän palvelu

Kun lisää yrityksellesi työntekijöitä palveluun, kannattaa laittaa heidän sähköpostiosoitteensa tietoihin. Työntekijälle lähtee palkanmaksusta tieto sähköpostilla ja hän voi itse noutaa palkkalaskelmat kirjautumalla palveluun.  

Palkkaus.fi-Mobile-phone-front_tyontekijan-UI-Oct2020
Työntekijän mobiilipalvelu on käytössä kaikilla työntekijöillä, joille palkkoja maksetaan Palkkaus.fi:n kautta.

Palkkalaskelmat säilyvät palvelussa tallessa 10 vuotta palkanmaksusta, joten työntekijä voi hakea kätevästi myös vanhoja laskelmiaan tarpeen mukaan.

Kun verokorttitieto, pankkitilin numero tai yhteystiedot muuttuvat, työntekijä voi kirjautua palveluun ja päivittää ne omatoimisesti. Päivitetyt tiedot näkyvät hänen työnantajilleen automaattisesti seuraavassa palkanmaksussa. Keväällä 2021 työntekijälle julkaistaan iOS- ja Android-mobiilisovellukset, joilla voi myös kirjata tunteja ja poissaoloja.

Kirjanpito automaattisesti

Kaikista palvelun kautta tehdyistä palkanmaksuista luodaan automaattisesti kirjanpitoraportti oikeilla Procountorin tiliöinneillä ja se toimitetaan muun kirjanpitoaineiston mukana kirjanpitäjälle Procountoriin.

Tulorekisteristä ei tarvitse huolehtia, vaan ilmoitukset menevät tulorekisteriin automaattisesti tehtyjen maksujen mukaisesti.

Edullinen ja selkeä hinnoittelu

Maksat palvelusta vain käytön mukaan 10€ / palkka (ALV 0€).

Ei sitoutumispakkoa, kuukausimaksuja tai piilokuluja.

Yrittäjä säästää aikaa ja vaivaa!

Lue lisää

Procountor Solon sivut: ota palkanmaksu käyttöön yrityksellesi

Mikä on Procountor Solo, mitä yrittäjä voi sillä tehdä?

Palkkaus.fi – uuden sukupolven palkanlaskentaohjelma

Palkkaus.fi logo RGB normal