Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Varman logo

Varma lyhyesti

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja. Varma on keskinäinen yhtiö, ja sen omistavat Varman yritys- ja yrittäjäasiakkaat, vakuutetut työntekijät sekä takuupääoman omistajat.

Huolehdimme yksityisten yritysten työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta tehokkaasti ja kilpailukykyisesti. Asiakkaanamme on noin 66 000 yrittäjä- ja työnantaja-asiakasta, ja vastaamme 862 000 henkilön työeläketurvasta.

Eläkemaksuina kerätyt varat sijoitamme tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten. 40,0 miljardin sijoituksillaan Varma on Suomen suurin yksityinen sijoittaja.

Varman toimitilat sijaitsevat Helsingin Salmisaaressa.

Varma on Palkkaus.fi:n kumppani

Kun maksat työnantajana palkkaa työntekijöillesi, sinulle voi muodostua velvollisuus työnantajan työeläkemaksuihin. Mikäli sinulle ei ole olemassa olevaa sopimusta jonkin työeläkevakuuttajan kanssa, voit silti huoletta maksaa palkkaa Palkkaus.fi:n avulla. Me huolehdimme puolestasi automaattisesti työeläkemaksujen tilitykset työelävakutusyhtiö Varmaan. Varma on Palkkaus.fi:nkumppani, ja ensisijainen työeläkevakuuttajamme tilanteissa, joissa työnantajalla ei ole voimassa olevaa sopimusta jonkin työeläkeyhtiön kanssa.

Varman asiakkaaksi

Palkkaus.fi-palvelulla maksetuista palkoista työeläkemaksut ja ilmoitukset menevät oletuksena automaattisesti Varmaan. Kotitalous ei yleensä tarvitse erillistä työeläkesopimusta, mutta voit tarvittaessa tehdä myös sen helposti Palkkaus.fi:n sivuilta tämän linkin kautta.


98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi-palvelua

“En voi kuvitella helpompaa tapaa hoitaa palkkaamista”
Hannes Vickholm, Lapinjärvi

“Palkkaamalla itse säästin yli 40% remontin kustannuksista”
Rekisteröidy ilmaiseksi Mikko J. Salminen, Espoo


Auttava ja ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään.

Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.

020 798 0230
(ark. 9-16)
aspa@palkkaus.fi

Palkanmaksut yhdellä maksulla helposti ja edullisesti

Palkkaus.fi-palvelun avulla yrittäjät ja kotitaloudet voivat maksaa kaiken palkkaamiseen liittyvän helposti yhdellä verkkopankkimaksulla. Lue lisää kuinka Palkkaus.fi toimii

Kokeile laskuria

Helppokäyttöisellä laskurilla voit arvioida, mikä on työn teettämisen kokonaiskustannus tai kuinka paljon palkasta jää käteesi

Kokeile laskuria

98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi - palvelua


Jo yli 10 000 käyttäjää


Kerro meistä kaverillesi