Yrityksestä

Palkkaus.fi on kotitalouden palkanmaksupalvelu verkossa. Palkkaus.fi lähti perustajien omista kokemuksista: yksityinen palkkaaminen on Suomessa aivan liian monimutkaista ja vaatii paljon vaivaa! Halusimme tehdä verkkopalvelun, jolla palkkaamisen voi hoitaa yhdestä paikasta helposti ja edullisesti.

Miksi Palkkaus.fi?

Palkkaus.fi lähti perustajien omista kokemuksista: yksityinen palkkaaminen on Suomessa aivan liian monimutkaista ja myös yrittäjät käyttävät liikaa aikaa hallinnollisiin töihin, mikä on pois tuottavasta työstä! Halusimme tehdä verkkopalvelun, jolla palkkaamisen voi hoitaa yhdestä paikasta helposti ja edullisesti.

Tiimi

Jukka Kiiskinen
Jukka Kiiskinen (1975), KTM, on yrityksen toimitusjohtaja, sekä myynnin ja markkinoinnin kokenut ammattilainen. Jukka on ollut yrittäjä vuodesta 2011 alkaen ja sitä ennen työskennellyt useissa liiketoiminnan kehittämisen, myynnin ja markkinoinnin tehtävissä Suomessa ja ulkomailla.

Olli Perttilä
Olli Perttilä (1973) vastaa Palkkaus.fi:n teknisestä kehityksestä. Olli on yksi Quartal Groupin perustajajäsenistä. Hän toimi tuotekehityksen johtajana ja hallituksen jäsenenä emoyhtiössä ja sen maayhtiöissä Suomessa, Saksassa ja Sveitsissä. Tänä aikana Quartal kasvoi pienestä IT-talosta isoksi kansainväliseksi yritykseksi, jossa oli 150 työntekijää eri puolilla Eurooppaa. Quartalin onnistuneen myynnin jälkeen Olli toimi Quartalin tuotekehityksen johtajana Sveitsissä ja vastasi mm. yrityksen Aasian tärkeimmäistä projektista Hong Kongissa. Näissä tehtävissään hän on vastannut hinnoittelu-, laskutus- ja raportointijärjestelmien kehittämisestä maailman suurimmille varainhoitoyrityksille (mm. UBS, Credit Suisse, Citibank, BNP Paribas).

Janne Isosävi
Janne Isosävi (1977), DI, vastaa yrityksessä markkinoinnista ja viestinnästä. Janne on toiminut pitkään Nokiassa tuotemarkkinoinnin ja markkinoinnin tehtävissä, sekä lanseerannut useita Nokian tuotteita mm. Nokia N9. Janne on myös asunut Etelä-Afrikassa ja vastasi siellä Nokian markkinoinnista.

Robert Lindberg
Robert “Robbie” Lindberg (1950), Diplomiekonomi. Robbie toimi pitkään Nokian ja Motorolan johtotehtävissä. Hän mm. oli Nokia Mobile Phonesin toimitusjohtaja USA:ssa 1986-1988. Robbie on työskennellyt pitkään ulkomailla USA:n lisäksi mm. Sveitsissä, Singaporessa, Saksassa, Englantissa ja Ruotsissa. Hän johti Motorolan markkinointia Pohjois-Euroopassa 1990-1996. Robert vastaa palvelun yhteiskuntasuhteista.

Teemu Kaltea
Teemu Kaltea (1975), KTM, johtaa Value Group-yritystään, on kokenut investointipankkiiri ja omistaja-arvon kasvatuksen asiantuntija. Teemu vastaa yrityksessä rahoituksesta ja arvon kasvatuksesta.

Eerik Paasikivi
Eerik Paasikivi (1983), Kauppatieteiden yo, osakas ja yhtiön hallituksessa vuodenvaihteesta 2014. Eerik työskentelee sijoitusyhtiö Wate Oy:n toimitusjohtajana. Aiempaa työkokemusta hänellä on veroasiantuntijatehtävistä PwC:llä ja Veropajassa. Eerik toimii lisäksi perheyhtiö Oras Invest Oy:n hallituksen jäsenenä.

Aarto Hirvi
Aarto Hirvi (1973), laskentatoimen tradenomi, KLT- kirjanpitäjä, HT-tilintarkastaja. Aarto on toiminut pitkään kirjanpitäjänä, palkanlaskijana, tilitoimistoyrittäjänä ja tilitarkastajana. Aarto on osakkaana Yrityspalvelu Pentti Mäkinen Oy:ssä sekä osakkaana ja toimitusjohtajana tilintarkastusyhteisö APK Auditing Oy:ssä. Aarto on Suomen Taloushallintoliitto ry:n hallituksen jäsen.

Yrityksestä

Palkkaus.fi–palvelua tuottaa Suomen Palkanlaskenta Oy, joka on perustettu kesäkuussa 2013. Yrityksen omistavat perustajat, Paasikiven suku ja Yrityspalvelu Pentti Mäkinen Oy.

Suomen Palkanlasketa Oy:n hallitukseen kuuluvat Eerik Paasikivi, Olli Perttilä ja Jukka Kiiskinen.


Käyttäjämme suosittelevat

henrietta kvist

”Palkat ja kaikki niihin liittyvät velvoitteet hoituvat helposti ja luotettavasti yhdessä paikassa, eikä minun tarvitse miettiä asiaa jälkikäteen. Suuri hyöty on myös siitä, että tilitoimistollani on suora pääsy ajantasaisiin raportteihin.”
Henrietta Kvist, yrittäjä / Linguajoy Kielikerhot Oy

henrietta kvist

“Palkkaamalla itse säästin yli 40% remontin kustannuksista”
Mikko J. Salminen, Kauniainen
Auttava ja ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään.

Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.

09 425 50603
aspa@palkkaus.fi


Kokeile palkkalaskuria

Arvioi työntekijän palkkaa, työnantajan kustannuksia ja sivukuluja.

Kokeile laskuria!

Palkanlaskentaohjelma

Kaikki palkanlaskentaa ja palkanmaksuun liittyvä yhdellä maksulla! Tulorekisteri toimii myös automaattisesti.

Aloita heti!