Palkkaus.fi -palvelun käyttö toisen puolesta

Jossain tilanteissa voi tulla tarve käyttää palvelua jonkun toisen puolesta. Esimerkiksi vanha sukulainen voi tarvita apua tai joskus voi joutua hoitamaan jotain kuolinpesän asioita. Palkkaus.fi -palvelun käyttäminen toisen ihmisen puolesta on mahdollista, kunhan seuraa näitä ohjeita.

Jossain tilanteissa voi tulla tarve käyttää palvelua toisen puolesta. Esimerkiksi vanha sukulainen voi haluta palkata apua tai voit joutua hoitamaan kuolinpesän asioita. Palkkaus.fi-palvelun käyttäminen toisen ihmisen puolesta on mahdollista, kun seuraa näitä ohjeita.

1. Tee uusi tili Palkkaus.fi -palveluun

Joudut tekemään uuden tilin edustamallesi ihmiselle. Näin työnantajatilitykset ja ilmoitukset ja esimerkiksi kotitalousvähennys kohdistuvat oikein.

2. Toimita valtakirja ja kopio henkilötodistuksestasi

Jotta Palkkaus.fi voi hoitaa palkanmaksun ja ilmoitukset, on sinun ensin todistettava, että sinulla on valtuus hoitaa asioita toisen ihmisen puolesta. Tätä varten sinun on toimitettava valtakirja ja kopio henkilöllisyystodistuksesta Palkkaus.fille.

Valtakirja on laadittava kirjallisesti ja allekirjoitettava käsin, mutta sen muoto on muuten vapaa. Internetistä löytyy paljon pohjia erilaisten valtakirjojen laatimiseksi. Valtakirjaan voit tarvita kahden todistajan allekirjoitukset. Valokuva tai skannaus esimerkiksi ajokortista taas todistaa, että olet tosiaan valtakirjassa ilmoitettu asioita hoitava henkilö. Tämän jälkeen allekirjoitat palvelun valtakirjan omalla nimelläsi. Se löytyy tämän linkin kautta.

Nopeinta ja varminta on lähettää valtakirjasi, palvelun valtakirja ja kopio henkilöllisyystodistuksesta sähköpostin liitetiedostoina suoraan osoitteeseen: aspa(@-merkki)palkkaus.fi.

Postitse toimittaessa osoite on: Suomen Palkanlaskenta Oy Kirkkokatu 1 00170 Helsinki

3. Käytä Palkkaus.fi -palvelua normaalisti

Tämän jälkeen voit tehdä työsopimuksia ja maksaa palkkoja toisen henkilön tai perikunnan nimissä normaalisti Palkkaus.fin kautta.

Kuolinpesän palkanmaksu

Kuolinpesän tapauksessa tarvitsemme perunkirjasta otteen, josta käy selville kuolinpesän osakkaat. Osakkailta tarvitaan valtakirja palkanmaksujen hoitamista varten. Henkilöltä, joka on valtuutetaan hoitamaan kuolinpesän asioita, tarvitaan lisäksi kopio henkilöllisyystodistuksesta. Kannattaa aina olla ensin yhteydessä asiakaspalveluumme, jos olet tekemässä palkanmaksua kuolinpesän puolesta. Voit soittaa asiakaspalveluumme tai lähettää sähköpostia. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidan palkista.


98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi-palvelua

"Nyt maksan palkat helposti ja kirjanpitäjä saa tarvisemansa raportit.”
Yrittäjä Janne Siik, Maex Oy

“Palkkaamalla itse säästin yli 40% remontin kustannuksista”
Mikko J. Salminen, Espoo

Rekisteröidy ilmaiseksi


Auttava ja ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään.

Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.

020 798 0230
(ark. 9-16)
aspa@palkkaus.fi


Ilmainen palkkalaskuri

Arvioi työntekijän palkkaa, työnantajan kustannuksia ja sivukuluja.

Kokeile laskuria!

Palkanlaskentaohjelma

Kaikki yrityksen palkanmaksuun liittyvä yhdellä verkkopankkimaksulla!

Aloita heti!

98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi - palvelua


Kerro meistä kaverillesi