Miten Palkkaus.fi-palvelu toimii?

Miten Palkkaus.fi-palvelu toimii, miten kaikki hoituu yhdellä maksulla? Mikä on palvelun rooli ja vastuut asiakkaiden, viranomaisten ja muiden tahojen kannalta. palkkaus digitalisaatio vero

Palkkaus.fi on palkanmaksupalvelu, jolla yritys, yhteisö tai kotitalous voi helposti hoitaa liittyvän byrokratian yhdessä paikassa. Hoidamme palkkaamiseen liittyvät maksut, tilitykset ja ilmoitukset automaattisesti. Palvelua tuottaa Suomen Palkanlaskenta Oy.

Yksi verkkopankkimaksu

Palvelu auttaa maksamaan palkan tai työkorvauksen yhdellä verkkopankkimaksulla. Kaikki palkanmaksuun liittyvä tulee hoidettua kerralla kuntoon. Palkanmaksaja on työsuhteessa työnantajana ja palkansaaja on työntekijänä. Palvelulla voi maksaa myös työkorvauksia. Palkkaus.fi ei ole osapuolena työsuhteessa: olemme palkanmaksuasioissa automaattinen tilitoimisto verkossa.


Laskuri

Kokeile ilmaista palkkalaskuria!
Arvioi sivukulujua ja palkkaa.
Palkkalaskelma helposti!

Kokeile palkkalaskuria!

Kaikki kerralla

Palvelussa palkka lasketaan helppokäyttöisella palkkalaskurilla ja kaikki palkkaan liittyvät maksetaan yhdellä verkkopankkimaksulla. Samalla maksulla menevät nettopalkka, ennakonpidätys, sava-maksu sekä TyEL-maksu.

Palkkaus.fi tekee myös kaikki ilmoitukset palkoista: verottajalle (kk-, ja vuosi-ilmoitukset), TyEL-ilmoitukset ja TVR-maksun ilmoitukset. Jos olet ottanut vakuutukset palvelun kautta, myös tapaturmavakuutuksen ilmoitukset menevät automaattisesti palvelusta.

Palvelun työeläkekumppani on työeläkeyhtiö Varma, jonne tilapäisen ilmoittajan työeläkemaksut menevät automaattisesti. Myös työeläkesopimuksen ilmoitukset ja maksut menevät automaattisesti, jos asiakkaalla on sopimus Varmassa. Varman työeläkevakuutussopimuksen voi myös tehdä suoraan palvelussa.

HUOM: Ilmoitukset menevät automaattisesti tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen. Tulorekisterin vuoksi Palkkaus.fi:n käyttäjän ei tarvitse tehdä yhtään mitään!

Kuva: Vain yksi maksu

Työntekijä voi myös käyttää

Myös työntekijä voi käyttää palvelua. Hän voi laittaa tietonsa valmiiksi palveluun (mm. verokorttitieto). Työntekijä voi tehdä sovitusta työstä palkkalaskelman ja lähettää sen kotitaloustyönantajalle maksettavaksi palvelussa. Tällöin mm. kulukuitit on helppo laittaa mukaan laskelmaan.

Myös kotitalousvähennyksen voi merkitä laskelmaan ja palvelu ilmoittaa sen vuoden loputtua automaattisesti Verohallinnolle. Palkka on todella helppo maksaa!

Edullinen palvelu

Palkkaus.fi:n käyttö maksaa työnantajalle 1% bruttopalkasta: vähintään 4 euroa mutta korkeintaan 10€. Työntekijälle palvelu on maksuton.

Palvelun tekninen toteutus

Teknisesti palvelu koostuu verkkopalvelusta, jossa palkanmaksu ja kaikki palvelun käyttöö liittyvä tehdään. Palkkalaskelmasta muodostuu yksi maksu, jossa on mukana kaikki palkkaan liittyvät kulut. Työnantaja maksaa koko maksun Suomen Palkanlaskenta Oy:n asiakasvaraintilille, joka on erillinen tili vain Palkkaus.fi:n asiakkaiden varoille.

Asiakasvaraintililtä työntekijän nettopalkka tilitetään heti työntekijän tilille. Tämän jälkeen jokainen palkanmaksun erä tilitetään oikealle taholle oikea-aikaisesti. Palkkaus.fi:n palkkio tilitetään Suomen Palkanlaskenta Oy:n omalle tilille.

Suomen Palkanlaskenta Oy on suomalainen riippumaton yritys, jonka kotipaikka on Helsingissä. Yritys on Finanssivalvonnan valvonnan alainen ja on merkitty maksupalvelun tarjoajia koskevaan Finanssivalvonnan rekisteriin. Yrityksestä lisää tällä sivulla.

Jos sinulla on kysyttävää yrityksen tai palvelun toiminnasta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


Laskuri

Kokeile ilmaista palkkalaskuria!
Arvioi sivukulujua ja palkkaa.
Palkkalaskelma helposti!

Kokeile palkkalaskuria!


98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi-palvelua

"Nyt maksan palkat helposti ja kirjanpitäjä saa tarvisemansa raportit.”
Yrittäjä Janne Siik, Maex Oy

“Palkkaamalla itse säästin yli 40% remontin kustannuksista”
Mikko J. Salminen, Espoo

Rekisteröidy ilmaiseksi


Auttava ja ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään.

Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.

020 798 0230
(ark. 9-16)
aspa@palkkaus.fi


Ilmainen palkkalaskuri

Arvioi työntekijän palkkaa, työnantajan kustannuksia ja sivukuluja.

Kokeile laskuria!

Palkanlaskentaohjelma

Kaikki yrityksen palkanmaksuun liittyvä yhdellä verkkopankkimaksulla!

Aloita heti!

98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi - palvelua


Kerro meistä kaverillesi