Palkanmaksu Holvissa

Käyttöohje Holviin

PALKANMAKSU UUDISTUI

  • Uusi palkkalaskuri: Palkkalaskuri on entistä helppokäyttöisempi ja kaiken voi tehdä yhdessä paikassa.
  • Työpöytä: Työpöydältä näet työntekijäsi ja pääset helposti maksamaan palkkaa. Palvelun ilmoitukset näkyvät myös heti työpöydällä.
  • Työntekijän tiedot: Voit lisätä palkanmaksun oletusrivejä. Ne tulevat palkkalaskuriin automaattisesti, kun alat laskea työntekijälle palkkaa. YEL/TyEL-tieto on myös työntekijän tiedoissa.
  • Verokortit: Kaikki verokorttityypit löytyvät ja palkkakertymä otetaan huomioon palkanlaskennassa. HUOM! Voit halutessasi maksaa palkat nykyisillä verokorttitiedoilla, kunnes on aika päivittää vuoden 2019 verokortti.
  • Raportit: Raporteista löytyy nyt myös työntekijäkohtaiset vuosiyhteenvedot.
  • Palkkalistat: Palkkalistoilla voi nopeasti maksaa useita palkkoja samalla kertaa. Toistuvat palkat, kuten kuukausipalkat, voi tallentaa valmiiksi pohjiksi (template).
  • Vakuutus ja työntekijä: Työntekijän tietoihin merkitään myös työtapaturmavakuutuksen luokka, jonka voi valita helposti listalta. Tämä tieto ilmoitetaan tulorekisteriin.
  • Asetukset: Palvelun asetuksista voit suoraan hankkia Varman eläketuotteet ja Ifin työtapaturmavakuutuksen yrityksellesi ja ne ovat heti voimassa. Voit myös siirtää olemassa olevat vakuutuksesi.

NÄIN MAKSAT PALKAN

TULOREKISTERI

Tulorekisteri otetaan Suomessa käyttöön 1.1.2019. Palkkaus.fi:n käyttäjänä sinun ei tarvitse tehdä mitään. Palkanmaksuista tehdään kaikki ilmoitukset automaattisesti tulorekisteriin.

YRITTÄJÄN PALKKA

HUOM: Kun maksat yrittäjäpalkan uudella laskurilla, käy ensin merkitsemässä työntekijän työsuhdetietoon, että kyseessä on YEL-palkka. Uudessa palkkalaskurissa ei tarvitse enää valita YELiä eläketyypiksi jokaisen palkanmaksun yhteydessä.


Käyttäjämme suosittelevat

henrietta kvist

”Palkat ja kaikki niihin liittyvät velvoitteet hoituvat helposti ja luotettavasti yhdessä paikassa, eikä minun tarvitse miettiä asiaa jälkikäteen. Suuri hyöty on myös siitä, että tilitoimistollani on suora pääsy ajantasaisiin raportteihin.”
Henrietta Kvist, yrittäjä / Linguajoy Kielikerhot Oy

henrietta kvist

“Palkkaamalla itse säästin yli 40% remontin kustannuksista”
Mikko J. Salminen, Kauniainen
Auttava ja ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään.

Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.

09 425 50603
aspa@palkkaus.fi


Kokeile palkkalaskuria

Arvioi työntekijän palkkaa, työnantajan kustannuksia ja sivukuluja.

Kokeile laskuria!

Palkanlaskentaohjelma

Kaikki palkanlaskentaa ja palkanmaksuun liittyvä yhdellä maksulla! Tulorekisteri toimii myös automaattisesti.

Aloita heti!