MLL tarjoaa turvallista lastenhoitoapua perheille

Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoaa perheille turvallista lastenhoitoapua.

Perheen arjessa on erilaisia haasteita ja yllättäviä tilanteita. Toisaalta joskus vanhemmat tarvitsevat vain hiukan aikaa olla keskenään. Tällaisissa tilanteissa lastenhoitajan palkkaaminen on mainio vaihtoehto.

Tärkeintä on löytää hyvä ja turvallinen lastenhoitaja ja sopia hänen kanssaan asioista luotettavasti. Kun hyvä lastenhoitaja on löytynyt, on perheenkin etu hoitaa työnantajan velvollisuudet kuntoon. Näin fiksuksi ja mukavaksi osoittautunut lastenhoitaja on todennäköisimmin jatkossakin mielellään käytettävissä. Lastenhoitajan kannalta on tietenkin parasta, että työnantajavelvoitteet tulevat hoidetuiksi, koska näin hän on vakuutettu esimerkiksi tapaturmien varalta.

Hyvän lastenhoitajan löytäminen voi joskus olla vaikeaa, mutta tätä varten on onneksi olemassa myös palveluita Internetissä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitovälitys on yksi tunnetuimpia näistä.

Perhetoiminnan koordinaattori Anu Hämäläinen MLL:n Uudenmaan piiristä kertoo, että MLL:n hoitajilta löytyy tarvittavat perustiedot työtä varten. Kaikki MLL:n välittämät hoitajat ovat suorittaneet liiton järjestämän lastenhoitokurssin tai ovat alan ammattilaisia tai opiskelijoita.

Perhe voi varausjärjestelmässä etsiä itse hoitajaa tai jättää tilauksen välityksen käsiteltäväksi. Itse etsiessään perhe pääsee näkemään alueella vapaana olevien hoitajien profiilit ja tarjoamaan työtä itse valitsemalleen hoitajalle. Perheen tehdessä tilauksen välitykseen heille etsitään hoitaja, jolla on riittävät hoitotaidot ja lasten ikään ja lukumäärään sopivaa hoitokokemusta. Hoidon sujumisen kannalta on tärkeää, että vanhemmat varaavat alkuun aikaa hoitajan ohjeistamiseen.

MLL:n hoitajan perhe voi kätevästi tilata netissä tai soittamalla oman alueen välityspisteeseen. Perhe toimii työnantajana ja maksaa palkan hoitajalle. Tuntipalkka on Uudellamaalla 9,50 €, pyhäpäivät 19€/h ja muualla Suomessa 9€/h, pyhäpäivät 18€/h. Minimiveloitus on kahdelta tunnilta. Työnantajavelvoitteiden hoitaminen on vaivatonta ja helppoa palkkaus.fi -palvelun avulla. Yhdessä mahdollistamme perheellenne luotettavan tuen yllättävissä tilanteissa


Laskuri

Kokeile ilmaista palkkalaskuria!
Arvioi sivukuluja ja palkkaa.
Palkkalaskelma helposti!

Kokeile palkkalaskuria!

Lastenhoitotoiminnan asiakkaaksi voi kirjautua lastenhoito.mll.fi sivuston kautta.

Näin Palkkaus.fi toimii, hoida palkat helposti!

Voit lukea lisää yksityiseen palkkaamiseen liittyvistä asioista Palkkaus ABC:stä täältä

MLL:n lastenhoitotoiminnan sivu löytyy täältä


Käyttäjämme suosittelevat

henrietta kvist

”Palkat ja kaikki niihin liittyvät velvoitteet hoituvat helposti ja luotettavasti yhdessä paikassa, eikä minun tarvitse miettiä asiaa jälkikäteen. Suuri hyöty on myös siitä, että tilitoimistollani on suora pääsy ajantasaisiin raportteihin.”
Henrietta Kvist, yrittäjä / Linguajoy Kielikerhot Oy

henrietta kvist

“Palkkaamalla itse säästin yli 40% remontin kustannuksista”
Mikko J. Salminen, Kauniainen
Auttava ja ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään.

Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.

09 425 50603
aspa@palkkaus.fi


Kokeile palkkalaskuria

Arvioi työntekijän palkkaa, työnantajan kustannuksia ja sivukuluja.

Kokeile laskuria!

Palkanlaskentaohjelma

Kaikki palkanlaskentaa ja palkanmaksuun liittyvä yhdellä maksulla! Tulorekisteri toimii myös automaattisesti.

Aloita heti!