Palkkaus.fi:n tarina

Palkkaus.fi:n perustivat viisi kaverusta, joilla on ikäviä kokemuksia yksityisestä palkkaamisesta. Siitä on tehty aivan liian monimutkaista!

Palkkaus.fi:n perustivat viisi kaveria, joilla oli ikäviä kokemuksia yksityisestä palkkaamisesta. Se on aivan liian monimutkaista!

Kaikkien työnantajavelvoitteiden opettelu ja pilkuntarkka täyttäminen vaatii paljon vaivaa. Jos haluat palkata vaikkapa lastenhoitajan kotiin, joudut kohtaamaan monenlaisia lyhenteitä ja lomakkeita, joiden ymmärtämiseen ja täyttämiseen menee paljon aikaa. Lisäksi tulevat jatkuvasti tehtävät tilitykset ja erilaiset ilmoitukset jokaiselle taholle erikseen. Velvoitteet myös yleensä muuttuvat vähän vuosittain ja on vaikea olla varma, että on varmasti toiminut viimeisimpien ohjeiden mukaan.

Halusimme tehdä homman kokonaan uudella tavalla: työnantajan pitää voida hoitaa työsuhteen velvoitteet yhdestä paikasta ja yhdellä maksulla.

Myös työntekijällä pitää olla mahdollisuus tehdä helposti pieniäkin töitä ilman, että joutuu kohtaamaan byrokratiaa tai välikäsiä.

Tästä syntyi Palkkaus.fi.

Haluamme laskea palkanmaksun kynnystä mahdollisimman alas ja tehdä työllistämisestä helppoa.

Palkkaa ilman byrokratiaa!