Mikä tekee Palkkaus.fi-palvelusta erilaisen?

Palkkaus.fi tarjoaa yhdestä paikasta kaiken yksityiseen palkkaamiseen liittyvän. Mikä tekee siitä erilaisen? Lue lisää ja kommentoi!

Meiltä on kysytty, mikä tekee Palkkaus.fi-palvelusta erilaisen.

Palkkaus.fi –palvelu hoitaa laajan kokonaisuuden yksityisen palkkauksen byrokratista yhdestä paikasta.

Palkkaus.fi –palvelu on mielestämme helposti lähestyttävä ja käyttäjäystävällinen. Käyttäjän ei tarvitse etukäteen tuntea palkkaamiseen liittyvää lainsäädäntöä ja prosesseja, vaan palvelu ohjaa ja opastaa käyttäjää palkkaamisessa. Ilmoitukset, tilitykset ja maksut hoituvat automaattisesti, eikä käyttäjän tarvitse opetella niiden yksityiskohtia kuten aikatauluja.

Maksaminen onnistuu helposti yhdellä verkkopankkimaksulla, joka maksetaan palvelussa. Se sisältää mm. kaikki palkkaan liittyvät tilitykset, eikä niitä tarvitse itse huolehtia erikseen. Myös kaikki lakisääteiset vakuutukset saa suoraan palvelusta.

Esim. Verohallinnon palkanlaskentapalvelulla Palkka.fi:tä käyttäessään joutuu asioimaan muissa palveluissa rinnakkain, mm. verkkopankkimaksut pitää hoitaa erikseen ja huolehtia itse aikatauluista. Kaikkia lakisääteisiä vakuutuksiakaan ei saa suoraan palvelusta.

Asiaa käsiteltiin myös 19.8.2014 MTV3:n Studio55-ohjelmassa, voit katsoa ohjelman täältä. Palkkaus.fi:stä puhutaan n 11 minuutin kohdasta eteenpäin.

Yksityiselle rakentajalle Palkkaus.fi tarjoaa lisäksi Raksalokin, jolla on helppo pitää kirjaa rakennusprojektin kuiteista, maksetuista palkoista ja hoitaa rakentamisen ilmoitusvelvollisuus.

Palkkaus.fi-palvelussa yksityinen palkkaaminen on mielestämme paljon nopeampaa ja helpompaa kuin muilla palveluilla, eikä se vaadi ennakko-opettelua.

Tässä meidän näkemyksemme Palkkaus.fi-palvelun hyödyistä. Mitä mieltä sinä olet?