Yrittäjä kohtaa paljon byrokratiaa!

Näin paljon byrokratiaa yrittäjä kohtaa! Mutta siihen on ratkaisu! palkkaus digitalisaatio

Yrittäjä kohtaa paljon byrokratiaa!

Piirsimme kaavion yrittäjän velvollisuuksista ja aikamoinen himmeli siitä syntyi!!

Nämä ovat asioita, jotka yrittäjän tulee tietää, hoitaa ja joista yrittäjä on vastuussa. Mutta ne eivät tuo yritykselle tuloja sentin vertaa. Käytännössä näiden hoitaminen vie työaikaa, joka pitäisi käyttää asiakkaiden palvelemiseen.

Yrittäjä kohtaa paljon byrokratiaa

Ei kuitenkaan synkistellä, päin vastoin!

Uusi yrittäjille avattu Palkkaus.fi hoitaa ison osan näistä velvollisuuksista. Haluamme, että yrittäminen Suomessa olisi helpompaa ja hauskempaa.

Käy tutustumassa, käyttäjätili yrityksellesi ei maksa mitään!

Tätä ilosanomaa saa jakaa eteenpäin! ;)

Palkkaus.fi-palvelu

Palkkaus.fi tekee palkanmaksusta yhtä helppoa kuin verkkokaupasta ostamisesta. Kaikki helposti yhdellä verkkopankkimaksulla, nopeasti ja ilman opettelua. Palkkaus.fi on palvellut kotitalouksia jo yli vuoden ja avasimme palvelun nyt myös yrityksille, kaikille joilla on y-tunnus.

Palkkaus.fi:n kehityksessä olemme paketoineet kaikki erilliset lakisääteiset vaatimukset yhteen palveluun niin, että niistä ei tarvitse erikseen huolehtia. Koko palkanmaksu velvoitteineen (kaikki ilmoitukset ja tilitykset) onnistuu kerralla yhdellä verkkopankkimaksulla. Palvelu myös puhuu ihmisten kieltä, eikä käyttäjän tarvitse opetella palkanlaskennan tai viranomaisten prosesseja tai lainsäädäntöä.

Palkkaus.fi -palvelun palvelumaksu on 4–10 euroa palkanmaksua kohti. Työntekijälle palvelu on aina maksuton.