MLL tarjoaa lastenhoitoa perheille

Kotitalous

Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoaa perheille turvallista lastenhoitoapua. Kirjaudu MLL:n palveluun ja palkat voi maksaa Palkkaus.fi:llä.


Perheen arjessa on erilaisia haasteita ja yllättäviä tilanteita. Toisaalta joskus vanhemmat tarvitsevat vain hiukan aikaa olla keskenään. Tällaisissa tilanteissa lastenhoitajan palkkaaminen on mainio vaihtoehto.

Tärkeintä on löytää hyvä ja turvallinen lastenhoitaja ja sopia hänen kanssaan asioista luotettavasti. Kun hyvä lastenhoitaja on löytynyt, on perheenkin etu hoitaa työnantajan velvollisuudet kuntoon. Näin fiksuksi ja mukavaksi osoittautunut lastenhoitaja on todennäköisimmin jatkossakin mielellään käytettävissä. Lastenhoitajan kannalta on tietenkin parasta, että työnantajavelvoitteet tulevat hoidetuiksi, koska näin hän on vakuutettu esimerkiksi tapaturmien varalta.

Hyvän lastenhoitajan löytäminen voi joskus olla vaikeaa, mutta tätä varten on onneksi olemassa myös palveluita Internetissä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitovälitys on yksi tunnetuimpia näistä.

Perhetoiminnan koordinaattori Anu Hämäläinen MLL:n Uudenmaan piiristä kertoo, että MLL:n hoitajilta löytyy tarvittavat perustiedot työtä varten. Kaikki MLL:n välittämät hoitajat ovat suorittaneet liiton järjestämän lastenhoitokurssin tai ovat alan ammattilaisia tai opiskelijoita.

Perhe voi varausjärjestelmässä etsiä itse hoitajaa tai jättää tilauksen välityksen käsiteltäväksi. Itse etsiessään perhe pääsee näkemään alueella vapaana olevien hoitajien profiilit ja tarjoamaan työtä itse valitsemalleen hoitajalle. Perheen tehdessä tilauksen välitykseen heille etsitään hoitaja, jolla on riittävät hoitotaidot ja lasten ikään ja lukumäärään sopivaa hoitokokemusta. Hoidon sujumisen kannalta on tärkeää, että vanhemmat varaavat alkuun aikaa hoitajan ohjeistamiseen.

MLL:n hoitajan perhe voi kätevästi tilata netissä tai soittamalla oman alueen välityspisteeseen. Perhe toimii työnantajana ja maksaa palkan hoitajalle.

Palkat ovat perheille edullisia (3.12.2018 alkaen): Uusimaa: Hoitajalle maksetaan palkkaa 9,50 euroa/tunnilta (pyhäpäivinä 19 e/tunti). Muu Suomi: Hoitajalle maksetaan palkkaa 9,00 euroa/tunnilta (pyhäpäivinä 18 e/tunti).

Lastenhoitotoiminnan asiakkaaksi voi kirjautua MLL:n palvelussa

Palkkaus.fi:tä voi helposti käyttää MLL:n asiakkaana palvelun sisältä tai maksaa palkat erikseen kirjautumalla Palkkaus.fi:hin kotitalousasiakkaana.


Lue lisää

Näin Palkkaus.fi toimii, hoida palkat helposti

Lisää palkkaamiseen liittyvistä asioista Palkkaus ABC:stä täältä

MLL:n lastenhoitotoiminnan sivu löytyy täältä