Palkkaus.fi on palkanmaksupalvelu, jolla yrittäjä tai kotitalous voi helposti hoitaa laillisen palkanmaksun ja siihen liittyvän byrokratian yhdessä paikassa. Toimimme työnantajan tilitoimistona ja hoidamme palkkaamiseen liittyvät maksut, tilitykset ja ilmoitukset automaattisesti. Palvelua tuottaa Suomen Palkanlaskenta Oy.

Yksi verkkopankkimaksu

Palvelu auttaa maksamaan palkan työsuhteisesta työstä yhdellä verkkopankkimaksulla ja kaikki lakisääteiset velvoitteet ja muu palkanmaksuun liittyvä tulee kerralla hoidettua kuntoon. Palkanmaksaja on aina työsuhteessa työnantajana ja palkansaaja on työntekijänä. Palkkaus.fi ei ole osapuolena työsuhteessa: olemme palkanmaksuasioissa tilitoimistosi verkossa.


Laskuri

Kokeile ilmaista palkkalaskuria!
Arvioi sivukulujua ja palkkaa.
Palkkalaskelma helposti!

Kokeile palkkalaskuria!

Kaikki velvoitteet kerralla

Palvelussa palkan voi helposti laskea ja maksaa kaiken palkanmaksuun liittyvät kerralla yhdellä verkkopankkimaksulla. Samalla maksulla menevät nettopalkka, ennakonpidätys, sotu-maksut, TyEL-maksut, TVR-maksut ja myös mahdolliset työntekijäjärjestöjen jäsenmaksut (tietyt liitot).

Palvelun työeläkekumppani on työeläkeyhtiö Varma, jonne tilapäisen ilmoittajan työeläkemaksut menevät automaattisesti. Myös työeläkesopimuksen ilmoitukset ja maksut menevät automaattisesti, jos asiakkaalla on sopimus Varmassa. Varman työeläkevakuutussopimuksen voi myös tehdä suoraan palvelussa.

Palkkaus.fi tekee myös kaikki ilmoitukset: verottajalle (kk-, ja vuosi-ilmoitukset), TyEL-ilmoitukset ja TVR-maksun ilmoitukset. Jos olet ottanut vakuutukset palvelun kautta, myös tapaturmavakuutuksen ilmoitukset menevät automaattisesti palvelusta.

Kuva: Vain yksi maksu

Työntekijä voi myös käyttää

Myös työntekijä voi käyttää palvelua. Hän voi laittaa tietonsa valmiiksi palveluun ja myös julkaista osaajaprofiilin, joka auttaa löytämään töitä. Työntekijä voi tehdä sovitusta työstä palkkalaskelman ja lähettää sen työnantajalle maksettavaksi palvelussa. Tällöin mm. kulukuitit on helppo laittaa mukaan valmiiksi.

Edullinen palvelu

Palkkaus.fi:n käyttö maksaa työnantajalle 1% bruttopalkasta: vähintään 4 euroa mutta korkeintaan 10€. Työntekijälle palvelu on maksuton.

Palvelun tekninen toteutus

Teknisesti palvelu koostuu verkkopalvelusta, jossa palkanmaksu ja kaikki palvelun käyttöö liittyvä tehdään. Palkkalaskelmasta muodostuu yksi maksu, jossa on mukana kaikki palkkaan liittyvät kulut (ennakonpidätys, sotu, TyEL, TVR jne.). Työnantaja maksaa koko maksun Suomen Palkanlaskenta Oy:n asiakasvaraintilille, joka on erillinen tili vain Palkkaus.fi:n asiakkaiden varoille. Asiakasvaraintili on Nordeassa.

Kuva: Näin Palkkaus.fi toimii

Asiakasvaraintililtä työntekijän nettopalkka tilitetään heti työntekijän tilille. Tämän jälkeen jokainen palkanmaksun erä tilitetään oikealle taholle oikea-aikaisesti. Palkkaus.fi:n palkkio tilitetään Suomen Palkanlaskenta Oy:n omalle tilille.

Suomen Palkanlaskenta Oy on suomalainen riippumaton yritys, jonka kotipaikka on Helsingissä. Yritys on Finanssivalvonnan valvonnan alainen ja on merkitty maksupalvelun tarjoajia koskevaan Finanssivalvonnan rekisteriin. Yrityksestä lisää tällä sivulla.

Jos sinulla on kysyttävää yrityksen tai palvelun toiminnasta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme!


Laskuri

Kokeile ilmaista palkkalaskuria!
Arvioi sivukulujua ja palkkaa.
Palkkalaskelma helposti!

Kokeile palkkalaskuria!


98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi-palvelua

"Nyt maksan palkat helposti ja kirjanpitäjä saa tarvisemansa raportit.”
Yrittäjä Janne Siik, Maex Oy

“Palkkaamalla itse säästin yli 40% remontin kustannuksista”
Mikko J. Salminen, Espoo

Rekisteröidy ilmaiseksi


Auttava ja ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään.

Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.

020 798 0230
(ark. 9-16)
aspa@palkkaus.fi


Ilmainen palkkalaskuri

Arvioi työntekijän palkkaa, työnantajan kustannuksia ja sivukuluja.

Kokeile laskuria!

Palkanlaskentaohjelma

Kaikki yrityksen palkanmaksuun liittyvä yhdellä verkkopankkimaksulla!

Aloita heti!

98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi - palvelua


Kerro meistä kaverillesi