Yrityksen käyttäjätilin tekeminen

Näin teet yrityksellesi tilin Palkkaus.fi-palveluun! palkkaus yrittäminen yrittäjä

Ensimmäisellä kerralla palveluun kirjautuessasi sinua pyydetään täyttämään yrityksesi tiedot ja omat henkilökohtaiset tietosi. Sinusta tulee yrityksesi tai yhteisösi pääkäyttäjä Palkkaus.fi:ssä.

Käyttöönoton lopuksi allekirjoitat omilla pankkitunnuksillasi valtakirjan, jonka mukaisesti Palkkaus.fi voi hoitaa palkanmaksuun liittyvät asiat yrityksesi puolesta. Ottaaksesi palvelun käyttöön sinulla pitää olla nimenkirjoitusoikeus.

1. Käyttäjän tiedot

Kuva: käyttäjätilin luominen

Valitse ”Käyttäjän tiedot”-ikkunassa rooliksesi ”Yritys tai yhdistys”. Täytä omat tietosi käyttäjän tietoihin. Sinusta tulee yrityksesi tai yhteisösi pääkäyttäjä Palkkaus.fi-palveluun. Jatka painamalla ”Seuraava vaihe”.

2. Yrityksen tiedot

Kuva: käyttäjätilin luominen

Seuraavaksi sinua pyydetään täyttämään yrityksen tiedot.

3. Viranomaisten kysymykset

Kuva: käyttäjätilin luominen

Laki vaatii meitä kysymään kaksi pakollista kysymystä, koska hoidamme maksuliikennettä palkanmaksuihin liittyen. Ensimmäinen kysymys on liittyy poliittiseen asemaan: juuri kukaan Suomen kansalainen ei ole lain tarkoittamalla tavalla poliittisesti vaikutusvaltainen. Lisää infoa löytyy täältä. Lisäksi joudumme lain mukaan kysymään ns. tosialliset edunsaajat, eli ketkä omistavat suoraan tai välillisesti vähintään 25% yrityksestä.

4. Tilisopimus

Kuva: käyttäjätilin luominen

Ottaaksesi palvelun käyttöön yrityksellesi sinulla pitää olla nimenkirjoitusoikeus. Tähän jälkeen allekirjoitat omilla pankkitunnuksillasi valtakirjan, jolla Palkkaus.fi hoitaa palvelussa tekemiisi palkka-asioihin liittyvät asiat yrityksesi puolesta. Laki edellyttää meiltä asiakkaan tuntemista ja siksi valtakirja pitää allekirjoittaa tietoturvallisesti. Klikkaa oman pankkisi logoa, niin pääset tekemään digitaalisen allekirjoituksen.

5. Allekirjoitus

Valtakirja allekirjoitetaan digitaalisesti pankkitunnuksilla. Allekirjoitat sen omilla pankkitunnuksillasi (ei yrityksen pankkitunnuksilla). Tämä pitää tehdä vain kerran: varmistamme tietoturvallisesti, että sinä todella olet sinä ja olet tehnyt tilin palveluun yrityksellesi. Palkkaa palvelussa maksaessasi käytät yrityksen pankkitunnuksia verkkopankkimaksuihin.

Allekirjoitus tehdään VismaSign-allekirjoituspalvelussa verkkopankkitunnuksilla. Allekirjoituksen jälkeen tulet Palkkaus.fi:n työpöydälle. Olet valmis maksamaan palkkaa!

Näin maksat palkan

Näin maksan palkan uudelle työntekijälle (video)

Palkanmaksu usealle työntekijälle yhdellä kertaa (video)


Käyttäjämme suosittelevat

henrietta kvist

”Palkat ja kaikki niihin liittyvät velvoitteet hoituvat helposti ja luotettavasti yhdessä paikassa, eikä minun tarvitse miettiä asiaa jälkikäteen. Suuri hyöty on myös siitä, että tilitoimistollani on suora pääsy ajantasaisiin raportteihin.”
Henrietta Kvist, yrittäjä / Linguajoy Kielikerhot Oy

henrietta kvist

“Palkkaamalla itse säästin yli 40% remontin kustannuksista”
Mikko J. Salminen, Kauniainen
Auttava ja ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään.

Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.

020 798 0230
(ark. 9-16)
aspa@palkkaus.fi


Kokeile palkkalaskuria

Arvioi työntekijän palkkaa, työnantajan kustannuksia ja sivukuluja.

Kokeile laskuria!

Palkanlaskentaohjelma

Kaikki palkanlaskentaa ja palkanmaksuun liittyvä yhdellä maksulla! Tulorekisteri toimii myös automaattisesti.

Aloita heti!