Perheen arjessa on erilaisia haasteita ja yllättäviä tilanteita. Toisaalta joskus vanhemmat tarvitsevat vain hiukan aikaa olla keskenään. Tällaisissa tilanteissa lastenhoitajan palkkaaminen on mainio vaihtoehto. Lastenhoitajat saatetaan joskus palkata varsin epämuodollisesti ja ilman, että kaikkia lakien määräämiä velvoitteita otetaan huomioon. Tämä ei kuitenkaan ole kenenkään edun mukaista.

Tärkeintä on löytää hyvä ja turvallinen lastenhoitaja ja sopia hänen kanssaan asioista luotettavasti. Kun hyvä lastenhoitaja on löytynyt, on perheenkin etu hoitaa työnantajan velvollisuudet kuntoon. Näin fiksuksi ja mukavaksi osoittautunut lastenhoitaja on todennäköisimmin jatkossakin mielellään käytettävissä. Lastenhoitajan kannalta on tietenkin parasta, että työnantajavelvoitteet tulevat hoidetuiksi, koska näin hän on vakuutettu esimerkiksi tapaturmien varalta.

Hyvän lastenhoitajan löytäminen voi joskus olla vaikeaa, mutta tätä varten on onneksi olemassa myös palveluita Internetissä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitovälitys on yksi tunnetuimpia näistä.

Perhetoiminnan koordinaattori Anu Hämäläinen MLL:n Uudenmaan piiristä kertoo, että MLL:n hoitajilta löytyy tarvittavat perustiedot työtä varten. Kaikki MLL:n välittämät hoitajat ovat suorittaneet liiton järjestämän lastenhoitokurssin tai ovat alan ammattilaisia tai opiskelijoita.

Perheen tehdessä tilauksen heille etsitään hoitaja, jolla on riittävät hoitotaidot ja lasten ikään ja lukumäärään sopivaa hoitokokemusta. Hoidon sujumisen kannalta on tärkeää, että vanhemmat varaavat alkuun aikaa hoitajan ohjeistamiseen.

MLL:n hoitajan voi tilata netissä tai soittamalla oman alueen välityspisteeseen. Perhe toimii työnantajana ja maksaa palkan hoitajalle. Tuntipalkka on 8,20 € ja minimiveloitus on kahdelta tunnilta. Työnantajavelvoitteiden hoitaminen on vaivatonta ja helppoa palkkaus.fi -palvelun avulla. Yhdessä mahdollistamme perheellenne luotettavan tuen yllättävissä tilanteissa.


Laskuri

Kokeile ilmaista palkkalaskuria!
Arvioi sivukuluja ja palkkaa.
Palkkalaskelma helposti!

Kokeile palkkalaskuria!

Lastenhoitotoiminnan asiakkaaksi voi kirjautua lastenhoito.mll.fi sivuston kautta.

Voit lukea lisää yksityiseen palkkaamiseen liittyvistä asioista Palkkaus ABC:stä täältä
MLL:n lastenhoitotoiminnan sivu löytyy täältä.
Katso, miten Palkkaus.fi toimii

98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi-palvelua

“En voi kuvitella helpompaa tapaa hoitaa palkkaamista”
Hannes Vickholm, Lapinjärvi

“Palkkaamalla itse säästin yli 40% remontin kustannuksista”
Rekisteröidy ilmaiseksi Mikko J. Salminen, Espoo


Auttava ja ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään.

Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.

020 798 0230
(ark. 9-16)
aspa@palkkaus.fi

Palkanmaksut yhdellä maksulla helposti ja edullisesti

Palkkaus.fi-palvelun avulla yrittäjät ja kotitaloudet voivat maksaa kaiken palkkaamiseen liittyvän helposti yhdellä verkkopankkimaksulla. Lue lisää kuinka Palkkaus.fi toimii

Kokeile laskuria

Helppokäyttöisellä laskurilla voit arvioida, mikä on työn teettämisen kokonaiskustannus tai kuinka paljon palkasta jää käteesi

Kokeile laskuria

98% käyttäjistä suosittelee Palkkaus.fi - palvelua


Jo yli 10 000 käyttäjää


Kerro meistä kaverillesi