Olisiko sinulla tarjota pakolaiselle työtä?

Avasimme tänään Palkkaapakolainen.fi -sivuston, jolla autetaan pakolaisia työllistymään ja kotiutumaan Suomeen. Palkkaapakolainen.fi saattaa yhteen kotitaloudet ja työpanostaan tarjoavat työntekijät ja palkanmaksu työstä onnistuu ilman byrokratiaa!

Palkkaapakolainen.fi ottaa nyt vastaan ennakkorekisteröintejä kaikilta työtä tarjoavilta ja työtä etsiviltä ihmisiltä. Samalla aukeaa myös rekisteröinti yksityishenkilöille, joilla on tarjota työtä pakolaiselle.

Perustimme palvelun, koska suomalaisia työmarkkinoita usein leimaa byrokratia eikä avoinna oleva työ ja työntekijä kohtaa. On kaikkien etu, että pakolaiset saadaan mahdollisimman nopeasti työelämään!

Kuvakaappaus palvelusta Kuvakaappaus palvelusta

Miten palvelu toimii?

Haluamme tehdä palvelusta mahdollisimman yksinkertaisen sekä työntekijälle että työnantajalle. Palkkaus.fi -alustalla toimiva palvelu mahdollistaa ammattilaisen palkkaamisen ilman byrokratiaa, sillä palvelu hoitaa kaikki lain vaatimat maksut ja velvoitteet automaattisesti.

Pakolainen voi avata maksutta oman osaajaprofiilin englanninkielisellä sivulla Refugeejobs.fi, jossa hän kertoo osaamisestaan ja siitä, minkälaista työtä etsii. Osaajaprofiiliaan voi myös mainostaa sosiaalisessa mediassa.

Suomeen saapuneita pakolaisia tullaan ohjaamaan palveluun jo vastaanottokeskuksissa yhteistyössä StartupRefugees-verkoston kanssa.

Työntekijän etsiminen on maksutonta. Palkkaus.fi -palvelun palvelumaksu on neljästä kymmeneen euroa (sis. ALV 24%) palkanmaksua kohti. Työntekijälle palvelu on aina maksuton.

Nyt vaan kaikki mukaan!!!


Viisi viimeisintä

13.3.2017 Työmarkkinatori-pilotti

13.1.2017 Rakennusliiton Duunimylly avattu

14.9.2016 Kotitalousvähennys nousee 2017

4.7.2016 Digitaalinen työseteli

19.5.2016 Laillisesta palkanmaksusta helppoa!