Olisiko sinulla tarjota pakolaiselle työtä?

Olisiko sinulla tarjota pakolaiselle työtä? Nyt se onnistuu! Ennakkorekisteröinti on alkanut! palkkaus palkkaapakolainen

Olisiko sinulla tarjota pakolaiselle työtä?

Avasimme tänään Palkkaapakolainen.fi -sivuston, jolla autetaan pakolaisia työllistymään ja kotiutumaan Suomeen. Palkkaapakolainen.fi saattaa yhteen kotitaloudet ja työpanostaan tarjoavat työntekijät ja palkanmaksu työstä onnistuu ilman byrokratiaa!

Palkkaapakolainen.fi ottaa nyt vastaan ennakkorekisteröintejä kaikilta työtä tarjoavilta ja työtä etsiviltä ihmisiltä. Samalla aukeaa myös rekisteröinti yksityishenkilöille, joilla on tarjota työtä pakolaiselle.

Perustimme palvelun, koska suomalaisia työmarkkinoita usein leimaa byrokratia eikä avoinna oleva työ ja työntekijä kohtaa. On kaikkien etu, että pakolaiset saadaan mahdollisimman nopeasti työelämään!

Kuvakaappaus palvelusta Kuvakaappaus palvelusta

Miten palvelu toimii?

Haluamme tehdä palvelusta mahdollisimman yksinkertaisen sekä työntekijälle että työnantajalle. Palkkaus.fi -alustalla toimiva palvelu mahdollistaa ammattilaisen palkkaamisen ilman byrokratiaa, sillä palvelu hoitaa kaikki lain vaatimat maksut ja velvoitteet automaattisesti.

Pakolainen voi avata maksutta oman osaajaprofiilin englanninkielisellä sivulla Refugeejobs.fi, jossa hän kertoo osaamisestaan ja siitä, minkälaista työtä etsii. Osaajaprofiiliaan voi myös mainostaa sosiaalisessa mediassa.

Suomeen saapuneita pakolaisia tullaan ohjaamaan palveluun jo vastaanottokeskuksissa yhteistyössä StartupRefugees-verkoston kanssa.

Työntekijän etsiminen on maksutonta. Palkkaus.fi -palvelun palvelumaksu on neljästä kymmeneen euroa (sis. ALV 24%) palkanmaksua kohti. Työntekijälle palvelu on aina maksuton.

Nyt vaan kaikki mukaan!!!Viisi viimeisintä

1.1.0001 Kuvia avajaistapahtumasta

1.1.0001 Palkkaus.fi:n osakas Aarto Hirvi

1.1.0001 Janne Isosävi

1.1.0001 Osakkaamme Eerik Paasikivi esittäytyy

1.1.0001 Tekninen johtaja Olli Perttilä