Palkkaus.fi yrityksille julkistettu

Palkkaus.fi nyt myös yrittäjille ja yrityksille – kaikille joilla on y-tunnus! Älä käytä aikaasi byrokratiaan, tule kokeilemaan helpompaa vaihtoehtoa! yrittäjyys palkkaus digitalisaatio työelämä

Palkkaus.fi avattiin yrittäjille, yrityksille ja yhdistyksille 9.3.2016 Musiikkitalossa, Helsingissä.

Tapahtuma järjestettiin yhdessä työeläkeyhtiö Varman, vahinkovakuutusyhtiö Ifin ja Nordea-pankin kanssa. Samalla lanseerattiin yhteistyö OnnistuYrittäjänä.fi-palvelun kanssa. OnnistuYrittäjänä.fi on Varman, Ifin ja Nordean yhteinen palvelu, joka auttaa aloittavaa yrittäjää perustamaan ja kehittämään yritystään.

Palkkaus.fi avattiin myös palvelukehittäjille ja ensimmäinen palvelu Treamer.com julkistettiin. Treamer auttaa mobiilisovelluksen kautta työllistämään nuoria ja heille on helppo maksaa laillinen palkka. Treamer käyttää Palkkaus.fi:n palkanmaksualustaa ja rajapintoja, jolloin Treamerin ei tarvitse itse tehdä palkanmaksua, vaan he voivat keskittyä palvelemaan nuoria ja heidän työnantajiaan mahdollisimman tehokkaasti.

Tapahtumassa Musiikkitalossa olivat puhumassa Suomen Yrittäjien tuleva toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Varman toimitusjohtaja Risto Murto, IvanaHelsingin perustaja Pirjo Suhonen ja Osmo Soininvaara.

Suomen Yrittäjien tulevan toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen avasi tilaisuuden.

"Suomeen tarvitaan lisää yrittäjiä ja työpaikat syntyvät jatkossa pienissä yrityksissä. Siksi tänään julkistetut palvelut ovat tärkeitä.", linjasi Mikael Pentikäinen. Katso Mikaelin kommentti täältä (video, 20s)

Varman toimitusjohtaja Risto Murto avasi OnnistuYrittäjänä.fi-palvelun

"Varma, If ja Nordea yhdessä tarjoavat työkaluja uusille yrittäjille yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan aloittamiseen.", sanoi Risto Murto avauspuheessaan. Risto Murto kommentoi palveluita (video, 20s)

Osmo Soininvaara hauskuutti yleisöä kokemuksillaan byrokratiasta. "Ihmiset, jotka inhoavat hallinnollista byrokratiaa, vievät Suomea eteenpäin! Nörtit pitää vapauttaa kehittämään hallinnollisia työkaluja ja prosesseja.", kertoi Osmo Soininvaara. Osmo Soininvaara kertoo, miksi uudet palvelut ovat merkittäviä (video, 30s)

Treamer.comin perustaja ja toimistusjohtaja Matias Mäkitalo julkisti Treamerin sovelluksen. "Sikahelppo tapa palkata nuoria lyhyisiin töihin, vaikka auttamaan kotitöissä!", hehkutti Treamer.comin perustaja Matias Mäkitalo.

Pirjo Suhonen innostui uusista palveluista (video, 30s) Pirjo Suhonen julisti tilaisuudessa omat teesinsä yrittämisestä. "Nyt on tarjolla selkeitä työkaluja yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville", kommentoi IvanaHelsingin perustaja Pirjo Suhonen.Viisi viimeisintä

1.1.0001 Kuvia avajaistapahtumasta

1.1.0001 Palkkaus.fi:n osakas Aarto Hirvi

1.1.0001 Janne Isosävi

1.1.0001 Osakkaamme Eerik Paasikivi esittäytyy

1.1.0001 Tekninen johtaja Olli Perttilä