Tule meille myyntijohtajaksi!

Palkkaus.fi etsii nyt tiimiinsä vahvistusta ja haemme todellista huippumyyjää vauhdittamaan asiakashankintaa! Jos olet etsimämme henkilö, niin tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä myös osakkaaksi. Tarjolla siis kaikkien aikojen mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi erittäin kiinnostavaan yritykseen.

Palkkaus.fi on kotitalouden palkanmaksupalvelu verkossa, jonka avulla kotitaloudet voivat helposti maksaa laillista palkkaa työntekijälleen. Missiomme onkin tehdä Suomesta maa, jossa kuka tahansa voi olla työnantaja tai työntekijä.

Palvelumme lanseerattiin viime elokuussa suuren mediamylläkän saattelemana. Nyt puoli vuotta lanseerauksen jälkeen palaute palvelusta on mykistävää: 99% asiakkaistamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluun!

Olemme kuitenkin missiomme alkutaipaleella ja uutta on kehitteillä tonnikaupalla. Haluaisitko Sinä olla mukana luomassa markkinaa mullistavaa palvelua osana huipputiimiä?

Kertaus on opintojen äiti: haemme huippumyyjää! Tarvitaan sitä, mitä huippumyyjältä löytyy luonnostaan: intohimoa tehdä tulosta, vuorovaikutustaitoja ja duracelmaista aktiivisuutta!

Jos olet huippumyyjä ja olet haaveillut yrittämisestä, niin on elämäsi tilaisuus!

Mikä on Palkkaus.fi? Katso animaatio

Kuvia lanseerauksesta


Viisi viimeisintä

13.3.2017 Työmarkkinatori-pilotti

13.1.2017 Rakennusliiton Duunimylly avattu

14.9.2016 Kotitalousvähennys nousee 2017

4.7.2016 Digitaalinen työseteli

19.5.2016 Laillisesta palkanmaksusta helppoa!