Etsimme myyntijohtajaa!

Oletko myynnin mestari? Tule tekemään Palkkaus.fi:stä entistä isompi! Ota yhteyttä!

Tule meille myyntijohtajaksi!

Palkkaus.fi etsii nyt tiimiinsä vahvistusta ja haemme todellista huippumyyjää vauhdittamaan asiakashankintaa! Jos olet etsimämme henkilö, niin tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä myös osakkaaksi. Tarjolla siis kaikkien aikojen mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi erittäin kiinnostavaan yritykseen.

Palkkaus.fi on kotitalouden palkanmaksupalvelu verkossa, jonka avulla kotitaloudet voivat helposti maksaa laillista palkkaa työntekijälleen. Missiomme onkin tehdä Suomesta maa, jossa kuka tahansa voi olla työnantaja tai työntekijä.

Palvelumme lanseerattiin viime elokuussa suuren mediamylläkän saattelemana. Nyt puoli vuotta lanseerauksen jälkeen palaute palvelusta on mykistävää: 99% asiakkaistamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluun!

Olemme kuitenkin missiomme alkutaipaleella ja uutta on kehitteillä tonnikaupalla. Haluaisitko Sinä olla mukana luomassa markkinaa mullistavaa palvelua osana huipputiimiä?

Kertaus on opintojen äiti: haemme huippumyyjää! Tarvitaan sitä, mitä huippumyyjältä löytyy luonnostaan: intohimoa tehdä tulosta, vuorovaikutustaitoja ja duracelmaista aktiivisuutta!

Jos olet huippumyyjä ja olet haaveillut yrittämisestä, niin on elämäsi tilaisuus!

Mikä on Palkkaus.fi? Katso animaatio

Kuvia lanseerauksestaViisi viimeisintä

7.9.2017 Palkanmaksu Holvissa

19.6.2017 Sporttisaitti ja Yhdistysavain

28.4.2017 Palkkaus.fi:ssä olet työntekijä

25.4.2017 Kevytyrittäjä on yrittäjä

13.3.2017 Työmarkkinatori-pilotti