Sporttisaitti ja Yhdistysavain

Sporttisaitti ja Yhdistysavain tarjoavat Palkkaus.fi-palkanmaksun käyttäjilleen. palkkaus sporttisaitti yhdistysavain

Yhdistysten ja urheiluseurojen toimintaa pyörittävien aika on usein tiukoilla. Yhdistysavain ja Sporttisaitti -palveluilla voi hoitaa yhdistyksen toimintaan liittyviä asioita, kuten kotisivujen ja jäsentietojen ylläpidon, jäsenmaksujen laskutuksen, jäsentiedotuksen sekä mobiilisovelluksella myös kulukorvaukset.

Sporttisaitti

Yhdistysavain

Nyt Yhdistysavaimesta ja Sporttisaitista löytyy myös Palkkaus.fi:n palkanmaksupalvelu, jolla on helppo hoitaa palkat ja palkkiot edullisesti.

”Aikaisemmin palkkioiden ja palkkojen maksaminen vei paljon aikaa, vaati opettelua ja muistamista. Nyt nämä hoituvat paljon nopeammin ja kaikki menee kerralla oikein”, kertoo Pirkanmaan kanteleleirien tukiyhdistys ry.

Urheiluseuran tai yhdistyksen taloudenhoitaja voi maksaa tuomari- tai puhujapalkkiot vaivattomasti. Myös palkanmaksut työntekijöille onnistuvat ja kaikki lailliset velvoitteet tulevat automaattisesti hoidettua. Palkkaus.fi:n palkanmaksu on käytettävissä suoraan yhdistyspalveluiden verkkosivulta, jolloin kaikki yhdistyksen asiat löytyvät yhdestä paikasta.

 “Yhdistyksen talouden hoitaminen vaatii usein vapaa-ajan uhraamista ja haluamme, että se hoituu mahdollisimman helposti. Tarjoamme nyt yhdessä Palkkaus.fi:n kanssa palvelun, joka auttaa asiakasyhdistystemme vastuuhenkilöiden arkea”, toteaa Avoine Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä.

Palkanmaksupalvelun käyttöönotto

Jotta yhdistys voi maksaa palkka, se tarvitsee Y-tunnuksen. Y-tunnusta käytetään työnantajan ilmoituksissa viranomaisille. Katso täältä, miten haet Y-tunnuksen yhdistyksellesi. Voit ottaa palkanmaksupalvelun käyttöön, kun yhdistykselläsi on Y-tunnus haettuna. Sivustonne pääkäyttäjä voi tehdä käyttöönoton menemällä yhdistyspalvelussa Rekisterin/Jäsenluettelon Hallinta-näkymään. Sieltä pääset nelivaiheisen ohjattuun käyttöönottoon, jossa kysytään pääkäyttäjän ja yhdistyksen tiedot, muutama viranomaiskysymys sekä valtuutus palkkojen maksamiseen. Lue tarkemmat ohjeet käyttöönottoon täältä.

Palvelumaksu yhdistyspalveluissa

Yhdistysavaimen ja Sporttisaitin maksullisen version käyttäjille palkanmaksun palvelumaksu on 1% bruttopalkasta, vähintään neljä mutta ei koskaan yli kahdeksaa euroa palkanmaksua kohti (sis. ALV 24 %).

Asiakaspalvelu

Sporttisaittiin liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: sporttisaitti@palkkaus.fi

Yhdistysavaimeen liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: yhdistysavain@palkkaus.fi

Puhelimella asiakaspalvelumme vastaa numerosta 020 - 798 0232 (arkisin 9–16).Viisi viimeisintä

1.1.0001 Kuvia avajaistapahtumasta

1.1.0001 Palkkaus.fi:n osakas Aarto Hirvi

1.1.0001 Janne Isosävi

1.1.0001 Osakkaamme Eerik Paasikivi esittäytyy

1.1.0001 Tekninen johtaja Olli Perttilä