Rakennusliiton Duunimylly avattu

Rakennusliiton Duunimylly-palvelu työntekijöille ja työnantajille on avattu! palkkaus duunimylly raksa

Rakennusliitto avasi 13.1.2017 yhteistyössä Palkkaus.fi:n kanssa Duunimylly-palvelun.

Duunimylly

Duunimylly on Rakennusliiton sivuille on avattu palvelu, jonka avulla liiton jäsenet voivat hakea töitä. Jäsen voi ilmoittaa ammattinsa ja osaamisensa sekä yhteystietonsa palveluun. Työvoimaa tarvitsemat työnantajat rekisteröityvät palveluun ja ottavat suoraan yhteyttä työtä etsiviin.

Työn hakijaksi voivat ilmoittautua sekä työttömät että jo työssä olevat. Ilmoittautuja luo itselleen osaamisprofiilin. Yksinkertaisimmillaan siihen pitää lisätä nimi, ammatti, alue, jolla haluaa työskennellä, liiton jäsennumero sekä kuva ja yhteystiedot (puhelin ja sähköposti).

Työnhakijoiden tiedot näkyvät netissä kaikille yhteystietoja lukuun ottamatta. Yhteystiedot avautuvat vain järjestelmään rekisteröityville työnantajille. Näin sähköpostiosoitteesi ei joudu vääriin käsiin.

Rakennusliitto ei vastaa työnhakijoiden Duunimyllyyn jättämistä tiedoista, vaan jokainen käyttäjä vastaa siitä, että tiedot ovat palvelussa oikein. Jos ole työtön työnhakija, niin muista ottaa huomioon työvoimatoimiston ja työttömyysturvalainsäädännön asettamat velvoitteet. Rakennusliiton Duunimylly ei ole kytköksissä työvoimaviranomaisten toimintoihin.

Päivitä osaajaprofiilisi

Jos sinulla on jo osaajaprofiili Palkkaus.fi-palvelussa ja olet Rakennusliiton jäsen, kannattaa nyt käydä päivittämässä tietoihin myös liiton jäsennumero. Näin osaajaprofiilisi näkyy myös Rakennusliiton Duunimyllyssä.

Palkkaus.fi ja palkanmaksu

Duunimyllyn käyttäminen on työntekijöille ja työnantajille maksutonta. Palkkaus.fi on toteuttanut Duunimyllyn, kuten myös liiton sivulla olevan palkkalaskurin.

Työnantaja voi myös helposti maksaa palkan työntekijälle käyttämällä Palkkaus.fi-palvelua palkanmaksuun. Jos teet töitä kotitalouksille, niin Palkkaus.fi on helpoin tapa työnantajan maksaa laillinen palkka tehdystä työstä. Kun kirjaudut Palkkaus.fi-palveluun tunnuksillasi, niin voit myös lähettää palkkalaskelman työnantajalle maksettavaksi.Viisi viimeisintä

1.1.0001 Kuvia avajaistapahtumasta

1.1.0001 Palkkaus.fi:n osakas Aarto Hirvi

1.1.0001 Janne Isosävi

1.1.0001 Osakkaamme Eerik Paasikivi esittäytyy

1.1.0001 Tekninen johtaja Olli Perttilä